
7 receptų knygos, kurios per Šv. Velykas padės nustebinti
Gražiausia pavasario šventė visai čia pat! Ar jau suplanavote Šv. Velykų valgiaraštį? Džiugu, kai galima ne tik paruošti tradicinių, visos šeimos labai laukiamų patiekalų, bet ir nustebinti artimuosius naujais skoniais. Tad šiandien atrinkome Jums 7 receptų knygas, kurios pažadins apetitą ir įkvėps naujiems kulinariniams iššūkiams!
Kas sakė, kad tortai, saldainiai ir kiti desertai yra nesuderinami su sveika mityba ir lieknėjimu?
Kasdien stengiatės valgyti sveikai, tačiau atėjus šventėms pristingate valios ir graužiami sąžinės smaguriaujate?
Tegul šiais metais per Šv. Velykas viskas būna kitaip! Paruoškite tokių desertų, kuriuos be sąžinės graužaties galėtumėte skanauti visa šeima. Gražinos Gum knygoje SUPER DESERTAI rasite puikių idėjų, kaip lengvai pasigaminti sveikų, maistingų ir labai skanių superdesertų.
Skanu, šventiška, išradinga ir… VISKAS SUSKAIČIUOTA!
Norite ir per šventes jaustis lengvi ir energingi? Papildykite šventinį vaišių stalą mažai kaloringais, tačiau gardžiais, greitai paruošiamais, maistingais ir išradingais patiekalais!
Valgykite ir džiaukitės gyvenimu. Beata Nicholson knygoje LENGVA KASDIENYBĖ: VISKAS SUSKAIČIUOTA kruopščiai parinkusi valgių kombinacijas, kad mitybos pagalba dailinant kūno formas nepritrūktų nei energijos, nei sotumo, nei pasitenkinimo maistu.
Receptai kuriantiems unikalias savo šeimos tradicijas!
Ar atsimenate Napoleono torto skonį, kurį taip tobulai mokėjo iškepti tik močiutė? Ar norėtumėte kasmet šventėms gaminti tokį patiekalą, kurio su nekantrumu lauktų namiškiai, o svečiai negailėtų pagyrų ir slapčia prašytų pasidalyti receptu?
Atsiverskite Rūtos Repšienės knygą VIENO STALO ISTORIJA ir atraskite receptų, kurie padės kurti unikalias Jūsų šeimos tradicijas, skatinančias kuo dažniau laiką leisti kartu!
100 % pavasariškam Šv. Velykų vaišių stalui!
Gražiausiai pavasario šventei tik tai, kas šviežia ir sezoniška! Idėjų ir įkvėpimo pasisemsite su kaupu, jei atsiversite GERO MAISTO DIENORAŠČIO serijos knygą PAVASARIS.
Joje daug dėmesio skiriama sveikiau paruoštoms velykinėms vaišėms: lengviems kiaušinių ir mėsos patiekalams, šventiniams saldumynams be kvietinių miltų ir cukraus.
Aukščiausio lygio kulinarinės gudrybės kiekvienam namų šefui!
Kaip išvirti nepriekaištingus kiaušinius ar pagaminti tobulą omletą? Kaip pagaminti klasikinę lazaniją ar nustebinti puikiai pavykusiu crème brûlée? Kaip paruošti idealų kalėdinį kalakutą ir išvirti nepamirštamą vištienos sriubą?
Ši Marthos Stewart enciklopedinė knyga „KULINARIJOS MOKYKLA: pamokos ir receptai namų šefui“ su 500 nuotraukų gali tapti naująja šeimos virtuvės biblija!
Vegetariškos Šv. Velykų vaišės – iššūkis ar smagių atradimų metas?
Per šventes namuose atvyks artimųjų vegetarų? Norite paįvairinti vaišių stalą ir įtraukti daugiau vegetarinių valgių? O galbūt norite nustebinti giminaičius, kad ir vegetarinė virtuvė gali būti be galo įvairi ir gardi?
Daugybę patiekalų idėjų tiek šventėms, tiek kasdieniam stalui rasite kavinių „Vegafé“ įkūrėjos Aistės Butkevičienės knygoje MANO VEGETARIŠKA VIRTUVĖ!
Per šias Šv. Velykas leiskite savo jėgas virtuvėje išmėginti mažiesiems kulinarams!
Pagaminti šventines vaišes, kurios įtiktų visiems šeimos nariams, gali būti sudėtinga. O ypač sudėtinga įtikti mažiesiems ragautojams!
Pažvelkite į maisto ruošą kūrybiškai: perskaitykite drauge pasaką iš knygos IR AŠ TEN BUVAU, kurioje herojai patys gamina arba ragauja įvairių valgių, ir pasigaminkite pasakos receptą kartu.