Su kodu IMU10 kaina tik 10,25 €
11,39 €
8,69 €
Restorane „Pas Jurgą ir Paulių“
Restorane „Pas Jurgą ir Paulių“
10,25 €
11,39 €
4
  • Turime sandėlyje
Restorane „Pas Jurgą ir Paulių“
Restorane „Pas Jurgą ir Paulių“
Perskaityta: 8,69 €
4
Restorane „Pas Jurgą ir Paulių" jūs atsidursite prie stalo ne tik pavalgyti, bet ir būsite gastrokonkurso teisėjai! Ragausite ir vertinsite mūsų meistriškumą čia ir dabar − atvirai, be baimės, pasitikėdami tik savo pačių išlavintu skoniu, rimtai argumentuodami.
10.25 2024-04-24 23:59:00
SKAITYTAKNYGA
  • Extra -10 % nuolaida šiai knygai su kodu IMU102d.11:26:07

Restorane „Pas Jurgą ir Paulių“ | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2021-01-14

Puikūs receptai, džiaugsmas namams ir mūsų virtuvei ;)

Puikūs receptai, džiaugsmas namams ir mūsų virtuvei ;)

Formatai:

11,39 € Nauja knyga
minkšti viršeliai

Perskaitytos

8,69 €
Labai gera Linar 100%

Aprašymas

Paulius Jurkevičius – politikos, gastronomijos temų apžvalgininkas, žurnalistas, knygų autorius, Italijos užsienio žurnalistų asociacijos „Associazione della Stampa Estera in Italia" narys. Buvo dienraščio „Lietuvos rytas" korespondentas Romoje ir Vatikane. Jo apžvalgos publikuojamos žurnaluose „Verslo klasė", „Veidas", žinių portaluose www.15min.lt, www.delfi.lt ir kitur.

Jurga Jurkevičienė – ilgametė aukštosios mados apžvalgininkė, žurnalistė, knygų autorė, publikavusi gausybę straipsnių Lietuvos ir Italijos spaudoje, naujienų portaluose. Ji − nepakeičiama Romos ir Milano mados savaičių ambasadorė, su kuria mielai bičiuliaujasi tokie stiliaus „dievai", kaip Giorgio Armani, Donatella Versace, Domenico Dolce bei Stefano Gabbana.

Kone du dešimtmečius praleidę Italijoje, J. ir P. Jurkevičiai įkūrė restoraną „Pas Jurgą ir Paulių". Jau penkerius metus restoranas veikia Romoje, o bene dešimtmetį skaičiuoja jų išvažiuojamosios vakarienės į Lietuvą ir kitas pasaulio šalis.

Kas turėjo atsitikti, kad neilgai trukus vakarienių restorane „Pas Jurgą ir Paulių" imtų prašyti ne tik mūsų draugai italai, bet ir keliautojai, atvykę į Romą iš Lietuvos, JAV, Prancūzijos, Vokietijos, Graikijos? Kad gandas iš lūpų į lūpas netruktų pasklisti? Kad lietuvės rastų būdą, kaip perauklėti gastronomija nesidominčius šeimos vyrus, į savotišką intelekto kelionę − tarsi į grand tour − imtų siųsti savo atžalas, tėvus? Kad nustūmę į šalį kitus prioritetus staiga imtų mokytis tyro alyvuogių aliejaus, pastos, rizoto, vyno, kavos kokybės paslapčių, ragauti, derinti, klausti, nesutikti, diskutuoti?..

Restorane „Pas Jurgą ir Paulių" jūs atsidursite prie stalo ne tik pavalgyti, bet ir būsite gastrokonkurso teisėjai! Ragausite ir vertinsite mūsų meistriškumą čia ir dabar − atvirai, be baimės, pasitikėdami tik savo pačių išlavintu skoniu, rimtai argumentuodami.

Knygoje rasite ir receptų, ir daug informacijos apie maistą. Rasite ir tai, ko nėra nė vienoje receptų knygoje, − gastronomijos terminų žodynėlį italų kalba. Suprasite, kaip derinti patiekalus su alyvuogių aliejumi.

Mes patys suteikėme savo restoranui sparnus. Tikrąja žodžio prasme. Restoranas „Pas Jurgą ir Paulių" pakeitė kryptį ir iš Romos ėmė skristi į įvairiausius Lietuvos miestus, juose įsikūrusius restoranus. Lietuvoje surengėme daugiau kaip 100 edukacinių vakarų.

Kviečiame į nepaprastą skonio kelionę!

Jurga ir Paulius Jurkevičiai – be abejonės, geriausiai apie Italiją išmanantys Lietuvos žurnalistai. Džiaugiuosi, kad turime knygą, kurioje ne tik pačių patikrinti ir išgyventi itališkosios gastronomijos skoniai, svarbūs receptai, bet ir daug dėmesio tyram kokybiškam alyvuogių aliejui.

Beata Nicholson, žurnalo „Beatos virtuvė" leidėja

Jurga ir Paulius išvyko į „medžioklę" Italijoje − ieškojo pačių žaviausių vietelių ir jas sudėjo į knygą, suteikiančią didžiausią malonumą.

Jesper Storgaard Jensen, „Associazione Stampa Estera", „Gruppo del Gusto" – Užsienio žurnalistų asociacijos narys, „Skonio grupės" kolega, Danijos rašytojas, žurnalistas

Sovietmetis sunaikino gastronominę Lietuvos tradiciją. Po truputį ją vėl atrandame. Jurkevičių šeimos knyga veda mūsų maisto kultūrai svarbiais itališkos virtuvės takais: per alyvmedžių ūkius, ragaujant traškią duoną, pjaustant spalvinguosius pomidorus, paprikas ir baklažanus, „gliaudant" artišokus, ieškant trumų, gaminant pastą...

Rimvydas Laužikas, Vilniaus universiteto profesorius, gastronomijos istorikas

Praėjo nemažai laiko, bet iki šiol prisimename visus vakarienės Romoje „Pas Jurgą ir Paulių" ingredientus – šviežutėlius ančiuvius, pinijas, Jų Didenybę artišokus, gorgonzolą, puikiai parinktą vyną. Meistriškai suderinti skoniai! Klausimas tik vienas: kada kartojam?

Jurgita ir Audrius Morkūnai, profesionalūs gidai, Kreta

EXTRA 10 %nuolaida

10,25 €
11,39 €
Turime sandėlyje

Kupono kodas: IMU10

Akcija baigiasi už 2d.11:26:07

Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,11 Knygų Eurų!?
Pridėti dovanų dėžutę?
Daugiau
  • Kaina: 8,69 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Linar.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė

Formatai:

11,39 € Nauja knyga
minkšti viršeliai

Perskaitytos

8,69 €
Labai gera
Linar 100%

Paulius Jurkevičius – politikos, gastronomijos temų apžvalgininkas, žurnalistas, knygų autorius, Italijos užsienio žurnalistų asociacijos „Associazione della Stampa Estera in Italia" narys. Buvo dienraščio „Lietuvos rytas" korespondentas Romoje ir Vatikane. Jo apžvalgos publikuojamos žurnaluose „Verslo klasė", „Veidas", žinių portaluose www.15min.lt, www.delfi.lt ir kitur.

Jurga Jurkevičienė – ilgametė aukštosios mados apžvalgininkė, žurnalistė, knygų autorė, publikavusi gausybę straipsnių Lietuvos ir Italijos spaudoje, naujienų portaluose. Ji − nepakeičiama Romos ir Milano mados savaičių ambasadorė, su kuria mielai bičiuliaujasi tokie stiliaus „dievai", kaip Giorgio Armani, Donatella Versace, Domenico Dolce bei Stefano Gabbana.

Kone du dešimtmečius praleidę Italijoje, J. ir P. Jurkevičiai įkūrė restoraną „Pas Jurgą ir Paulių". Jau penkerius metus restoranas veikia Romoje, o bene dešimtmetį skaičiuoja jų išvažiuojamosios vakarienės į Lietuvą ir kitas pasaulio šalis.

Kas turėjo atsitikti, kad neilgai trukus vakarienių restorane „Pas Jurgą ir Paulių" imtų prašyti ne tik mūsų draugai italai, bet ir keliautojai, atvykę į Romą iš Lietuvos, JAV, Prancūzijos, Vokietijos, Graikijos? Kad gandas iš lūpų į lūpas netruktų pasklisti? Kad lietuvės rastų būdą, kaip perauklėti gastronomija nesidominčius šeimos vyrus, į savotišką intelekto kelionę − tarsi į grand tour − imtų siųsti savo atžalas, tėvus? Kad nustūmę į šalį kitus prioritetus staiga imtų mokytis tyro alyvuogių aliejaus, pastos, rizoto, vyno, kavos kokybės paslapčių, ragauti, derinti, klausti, nesutikti, diskutuoti?..

Restorane „Pas Jurgą ir Paulių" jūs atsidursite prie stalo ne tik pavalgyti, bet ir būsite gastrokonkurso teisėjai! Ragausite ir vertinsite mūsų meistriškumą čia ir dabar − atvirai, be baimės, pasitikėdami tik savo pačių išlavintu skoniu, rimtai argumentuodami.

Knygoje rasite ir receptų, ir daug informacijos apie maistą. Rasite ir tai, ko nėra nė vienoje receptų knygoje, − gastronomijos terminų žodynėlį italų kalba. Suprasite, kaip derinti patiekalus su alyvuogių aliejumi.

Mes patys suteikėme savo restoranui sparnus. Tikrąja žodžio prasme. Restoranas „Pas Jurgą ir Paulių" pakeitė kryptį ir iš Romos ėmė skristi į įvairiausius Lietuvos miestus, juose įsikūrusius restoranus. Lietuvoje surengėme daugiau kaip 100 edukacinių vakarų.

Kviečiame į nepaprastą skonio kelionę!

Jurga ir Paulius Jurkevičiai – be abejonės, geriausiai apie Italiją išmanantys Lietuvos žurnalistai. Džiaugiuosi, kad turime knygą, kurioje ne tik pačių patikrinti ir išgyventi itališkosios gastronomijos skoniai, svarbūs receptai, bet ir daug dėmesio tyram kokybiškam alyvuogių aliejui.

Beata Nicholson, žurnalo „Beatos virtuvė" leidėja

Jurga ir Paulius išvyko į „medžioklę" Italijoje − ieškojo pačių žaviausių vietelių ir jas sudėjo į knygą, suteikiančią didžiausią malonumą.

Jesper Storgaard Jensen, „Associazione Stampa Estera", „Gruppo del Gusto" – Užsienio žurnalistų asociacijos narys, „Skonio grupės" kolega, Danijos rašytojas, žurnalistas

Sovietmetis sunaikino gastronominę Lietuvos tradiciją. Po truputį ją vėl atrandame. Jurkevičių šeimos knyga veda mūsų maisto kultūrai svarbiais itališkos virtuvės takais: per alyvmedžių ūkius, ragaujant traškią duoną, pjaustant spalvinguosius pomidorus, paprikas ir baklažanus, „gliaudant" artišokus, ieškant trumų, gaminant pastą...

Rimvydas Laužikas, Vilniaus universiteto profesorius, gastronomijos istorikas

Praėjo nemažai laiko, bet iki šiol prisimename visus vakarienės Romoje „Pas Jurgą ir Paulių" ingredientus – šviežutėlius ančiuvius, pinijas, Jų Didenybę artišokus, gorgonzolą, puikiai parinktą vyną. Meistriškai suderinti skoniai! Klausimas tik vienas: kada kartojam?

Jurgita ir Audrius Morkūnai, profesionalūs gidai, Kreta

Atsiliepimai

    • Tomas K.
    • 2021-08-04

    Tiesiog nuostabi knyga :')

    • Dalia
    • 2021-01-14

    Puikūs receptai, džiaugsmas namams ir mūsų virtuvei ;)

    • Audra P.
    • 2021-01-06

    Puiki knyga. Aiškiai parengti kulinariniai receptai, gražiai iliustruoti, graži kalba. Labai patinka italų-lietuvių kalbomis parengtas kulinarijos žodinėlis. Taip ir norisi gaminti šiuos patiekalus.

    • Skaitytojas
    • 2020-12-25

    Deja, tai tik dar viena receptu knyga ir aprasymas neatitinka knygos turinio ir lukesciu. Vos keletą psl skirta apie alyvuogiu alieju. Receptai nesudetingi neilgi, bet butina gauti produktu, kuriu nera lengva surasti iprastoje parduotuveje. Ispudis jog daroma reklama vienam žymiausių alyviogiu ukiu Italijoje. Tinka tiems, kas nori gurmaniskesniu patiekalų. Grazus dizainas ir nuotraukos.

Rodyti daugiau
4 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
75%
4
0%
3
0%
2
0%
1
25%