36,63 €
43,09 €
-15% su kodu: ENG15
The Art and Science of Coffee Fermentation
The Art and Science of Coffee Fermentation
36,63 €
43,09 €
  • Išsiųsime per 10–14 d.d.
36.63 2025-08-04 23:59:00
  • Autorius: Marcel Hackler
  • Leidėjas:
  • ISBN-10: 3031915984
  • ISBN-13: 9783031915987
  • Formatas: 12.7 x 20.3 x 0.7 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Anglų
  • Extra -15 % nuolaida šiai knygai su kodu: ENG15

The Art and Science of Coffee Fermentation + nemokamas atvežimas! | knygos.lt

Atsiliepimai

EXTRA 15 % nuolaida su kodu: ENG15

36,63 €
43,09 €
Išsiųsime per 10–14 d.d.

Akcija baigiasi už 1d.13:55:57

Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,43 Knygų Eurų!?
Įsigykite dovanų kuponą
Daugiau

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)