Atsiliepimai
Aprašymas
Tiek pasaulio, tiek ir Lietuvos mokslininkų yra išnagrinėta, kaip kinta keramikos savybės, keičiant pusgaminių džiovinimo, degimo temperatūrą, naudojamus priedus ir jų kiekius formavimo mišinyje. Tačiau nėra pateikta keramikos savybių ir nagrinėjamųjų technologinių parametrų abipusio kompleksinio vertinimo, leidžiančio gauti greitą grįžtamąjį ryšį ir reguliuoti vykdomą technologinį procesą.
Knyga skirta keraminės produkcijos gamintojams, mokslininkams ir studentams, studijuojantiems statybinių medžiagų savybes ir gamybos technologijas.
EXTRA 10 % nuolaida su kodu: EXTRA10
Akcija baigiasi už 13:46:22
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Tiek pasaulio, tiek ir Lietuvos mokslininkų yra išnagrinėta, kaip kinta keramikos savybės, keičiant pusgaminių džiovinimo, degimo temperatūrą, naudojamus priedus ir jų kiekius formavimo mišinyje. Tačiau nėra pateikta keramikos savybių ir nagrinėjamųjų technologinių parametrų abipusio kompleksinio vertinimo, leidžiančio gauti greitą grįžtamąjį ryšį ir reguliuoti vykdomą technologinį procesą.
Knyga skirta keraminės produkcijos gamintojams, mokslininkams ir studentams, studijuojantiems statybinių medžiagų savybes ir gamybos technologijas.
Atsiliepimai