39,39 €
Skonio žinynas
Skonio žinynas
2
  • Išparduota
Skonio žinynas
Skonio žinynas
Perskaityta: 39,39 €
2
Ar kada galvojote apie tai, kodėl vieni dalykai dera, o kiti ne? Tai pirmoji knyga – unikalus maisto derinių rinkinys – pristatanti vieną derinį po kito abėcėlės tvarka: nuo klasikinių (aviena ir abrikosai), šiais laikais populiarių (šokoladas ir čili pipirai) iki neįprastų derinių (arbūzas ir austrės). Estetiška ir informatyvi knyga yra ne tik puikus vadovas, padėsiantis jums tobulėti virtuvėje, bet ir sąmojingas, inteligentiškas skaitinys, kuris gali priversti nemiegoti visą naktį. Knygoje p…
SKAITYTA KNYGA
  • Leidėjas:
  • Metai: 2011
  • Puslapiai: 400
  • ISBN: 9785415022144
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 13,5 x 22 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Eglė Aleksandravičiūtė

Skonio žinynas (el. knyga) (skaityta knyga) | Niki Segnit | knygos.lt

Atsiliepimai

Perskaitytos

39,39 €
Gera Domas566 100%

Aprašymas

Ar kada galvojote apie tai, kodėl vieni dalykai dera, o kiti ne? Tai pirmoji knyga – unikalus maisto derinių rinkinys – pristatanti vieną derinį po kito abėcėlės tvarka: nuo klasikinių (aviena ir abrikosai), šiais laikais populiarių (šokoladas ir čili pipirai) iki neįprastų derinių (arbūzas ir austrės). Estetiška ir informatyvi knyga yra ne tik puikus vadovas, padėsiantis jums tobulėti virtuvėje, bet ir sąmojingas, inteligentiškas skaitinys, kuris gali priversti nemiegoti visą naktį.

Knygoje pateikiama 980 derinių, o į jų aprašymus įausta 200 receptų arba jų užuominų. Knygoje nėra patiekalų ar jų ingredientų nuotraukų, vienintelės knygos iliustracijos – tai grafinės skonių paletės, pradedančios kiekvieną atskiros skonių temos skyrių.

„Išskirtinė skonių derinimo knyga.“ Observer

„Apgaulingai paprastas šedevras.“ – Sunday Times

„Originalus ir įkvepiantis šaltinis.“ Hestonas Blumenthalis

„Intriguojanti, stebinanti ir nepaprastai naudinga.“ – Hughas Fearnley-Whittingstallis

Apie autorę

Iki dvidešimties metų Niki Segnit mokėjo ne ką daugiau nei nuskusti bulves, kol vieną dieną, beveik netyčia, pajuto malonumą gaminti. Nors ir mėgaujasi rafinuotais restoranų patiekalais, autorė nebando jų atkartoti, o verčiau eksperimentuoja gamindama namuose pagal kasdienius skirtingų šalių receptus.

Niki Segnit yra marketingo specialistė, dirbusi su daugeliu garsių saldumynų, užkandžių, vaikų maisto, prieskonių, pieno produktų, alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų prekių ženklų. Ji su vyru gyvena Londono centre.

  • Kaina: 39,39 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Domas566.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė

Formatai:

Perskaitytos

39,39 €
Gera
Domas566 100%
  • Autorius: Niki Segnit
  • Leidėjas:
  • Metai: 2011
  • Puslapiai: 400
  • ISBN: 9785415022144
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 13,5 x 22 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių Lietuvių
  • Vertėjas: Eglė Aleksandravičiūtė

Ar kada galvojote apie tai, kodėl vieni dalykai dera, o kiti ne? Tai pirmoji knyga – unikalus maisto derinių rinkinys – pristatanti vieną derinį po kito abėcėlės tvarka: nuo klasikinių (aviena ir abrikosai), šiais laikais populiarių (šokoladas ir čili pipirai) iki neįprastų derinių (arbūzas ir austrės). Estetiška ir informatyvi knyga yra ne tik puikus vadovas, padėsiantis jums tobulėti virtuvėje, bet ir sąmojingas, inteligentiškas skaitinys, kuris gali priversti nemiegoti visą naktį.

Knygoje pateikiama 980 derinių, o į jų aprašymus įausta 200 receptų arba jų užuominų. Knygoje nėra patiekalų ar jų ingredientų nuotraukų, vienintelės knygos iliustracijos – tai grafinės skonių paletės, pradedančios kiekvieną atskiros skonių temos skyrių.

„Išskirtinė skonių derinimo knyga.“ Observer

„Apgaulingai paprastas šedevras.“ – Sunday Times

„Originalus ir įkvepiantis šaltinis.“ Hestonas Blumenthalis

„Intriguojanti, stebinanti ir nepaprastai naudinga.“ – Hughas Fearnley-Whittingstallis

Apie autorę

Iki dvidešimties metų Niki Segnit mokėjo ne ką daugiau nei nuskusti bulves, kol vieną dieną, beveik netyčia, pajuto malonumą gaminti. Nors ir mėgaujasi rafinuotais restoranų patiekalais, autorė nebando jų atkartoti, o verčiau eksperimentuoja gamindama namuose pagal kasdienius skirtingų šalių receptus.

Niki Segnit yra marketingo specialistė, dirbusi su daugeliu garsių saldumynų, užkandžių, vaikų maisto, prieskonių, pieno produktų, alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų prekių ženklų. Ji su vyru gyvena Londono centre.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)