Atsiliepimai
Labai aiskiai graziai paprastai ir be galo idomiai...
Labai aiskiai graziai paprastai ir be galo idomiai...
Daug įdomios ir naudingos informacijos. Labai patiko!
Daug įdomios ir naudingos informacijos. Labai patiko!
Formatai:
Aprašymas
Kaip gebėjimas justi skonį lemia mūsų mitybos įpročius ir kaip atgaivinti šį gebėjimą, paklydusį dešrainių ir supermaisto labirintuose?
Ar mėgstate tiramisu ir jei taip, kiek suvalgote per kartą: porą šaukštelių ar daug daugiau? Ar esate susimąstę, kodėl vaisiai yra sveiki, bet nepasotina? Ir ką gaminti, kad visiems būtų skanu?
Tyrimai rodo, kad mūsų pomėgius ir suvartojamo maisto kiekį dažniausiai lemia ne protas, o skonio juslės. Organizmas žino, kas mums į naudą, ir praneša, kada valgyti gana. Deja, natūralią organizmo saugos sistemą nesunkiai apmulkina dirbtiniai aromatai ir skonio stiprikliai: valgome per daug, per riebiai, per saldžiai – ir to nė nepastebime.
Diana von Kopp atskleidžia, kaip paaštrinti skonio jusles ir išmokti mėgautis natūraliais produktais. Parmezane glutamato yra ne mažiau nei bulvių traškučiuose, tik sūryje jis natūralus. Tinkamai paruoštos karčios daržovės nebekelia tokio siaubo, o šiltas pyragas atrodo saldesnis. Knygoje rasite pratimų savo skoniui pažinti ir aibę gudrybių bei receptų, kurie padės įtikti net išrankiausiems visų amžiaus grupių valgytojams.
Skonis – įvairiapusiškas, daugiasluoksnis, nenuspėjamas ir savitas kaip mūsų išvaizda. Nors esama panašumų ir bendrų pomėgių, niekas visame pasaulyje skonio nejaučia lygiai taip pat. Kaip ir nėra kito identiškai atrodančio žmogaus. Tai lemia genai.
Diana von Kopp yra diplomuota psichologė ir vadovų ugdytoja. Ilgametė tokio darbo patirtis jai leido suvokti, kokią milžinišką įtaką mityba daro mūsų fizinei ir psichikos sveikatai bei produktyvumui. Naujienų portalo FAZ tinklaraščiui „food affair" von Kopp kalbino daugybę ekspertų, su žurnaliste Melanie Mühl išleido bestselerį „Išmintingo valgymo menas" (Die Kunst des klugen Essens). Naujausioje knygoje „Skonio reikalas" autorė nagrinėja skonio ir mėgavimosi maistu klausimus.
„Pasaulyje išleista begalė mitybos vadovėlių, bet dauguma jų bus nereikalingi, jei tik valgydami susitelksime į asmeniškai jaučiamą skonį. Todėl duosiu vienintelį patarimą: gana aptarinėti kalorijas, verčiau pasikalbėkite apie skonį."
EXTRA 17 %nuolaida
Kaina su kuponu: 1,49 €
Kupono kodas: JUODAS
Akcija baigiasi už 16:36:48
Formatai:
Kaip gebėjimas justi skonį lemia mūsų mitybos įpročius ir kaip atgaivinti šį gebėjimą, paklydusį dešrainių ir supermaisto labirintuose?
Ar mėgstate tiramisu ir jei taip, kiek suvalgote per kartą: porą šaukštelių ar daug daugiau? Ar esate susimąstę, kodėl vaisiai yra sveiki, bet nepasotina? Ir ką gaminti, kad visiems būtų skanu?
Tyrimai rodo, kad mūsų pomėgius ir suvartojamo maisto kiekį dažniausiai lemia ne protas, o skonio juslės. Organizmas žino, kas mums į naudą, ir praneša, kada valgyti gana. Deja, natūralią organizmo saugos sistemą nesunkiai apmulkina dirbtiniai aromatai ir skonio stiprikliai: valgome per daug, per riebiai, per saldžiai – ir to nė nepastebime.
Diana von Kopp atskleidžia, kaip paaštrinti skonio jusles ir išmokti mėgautis natūraliais produktais. Parmezane glutamato yra ne mažiau nei bulvių traškučiuose, tik sūryje jis natūralus. Tinkamai paruoštos karčios daržovės nebekelia tokio siaubo, o šiltas pyragas atrodo saldesnis. Knygoje rasite pratimų savo skoniui pažinti ir aibę gudrybių bei receptų, kurie padės įtikti net išrankiausiems visų amžiaus grupių valgytojams.
Skonis – įvairiapusiškas, daugiasluoksnis, nenuspėjamas ir savitas kaip mūsų išvaizda. Nors esama panašumų ir bendrų pomėgių, niekas visame pasaulyje skonio nejaučia lygiai taip pat. Kaip ir nėra kito identiškai atrodančio žmogaus. Tai lemia genai.
Diana von Kopp yra diplomuota psichologė ir vadovų ugdytoja. Ilgametė tokio darbo patirtis jai leido suvokti, kokią milžinišką įtaką mityba daro mūsų fizinei ir psichikos sveikatai bei produktyvumui. Naujienų portalo FAZ tinklaraščiui „food affair" von Kopp kalbino daugybę ekspertų, su žurnaliste Melanie Mühl išleido bestselerį „Išmintingo valgymo menas" (Die Kunst des klugen Essens). Naujausioje knygoje „Skonio reikalas" autorė nagrinėja skonio ir mėgavimosi maistu klausimus.
„Pasaulyje išleista begalė mitybos vadovėlių, bet dauguma jų bus nereikalingi, jei tik valgydami susitelksime į asmeniškai jaučiamą skonį. Todėl duosiu vienintelį patarimą: gana aptarinėti kalorijas, verčiau pasikalbėkite apie skonį."
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas .
Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Atsiliepimai
Daug įdomios ir naudingos informacijos. Labai patiko!
Man patiko, ypač receptai (nors jų tik keli).
Labai aiskiai graziai paprastai ir be galo idomiai...