59,79 €
Skonio fiziologija
Skonio fiziologija
  • Išparduota
Skonio fiziologija
Skonio fiziologija
Perskaityta: 59,79 €
„Skonio fiziologija“ – garsus XIX a. pradžios kūrinys, cituojamas daugelyje solidžių kulinarijos knygų. Vieni „Skonio fiziologijos“ skyriai yra gastronominiai ir kitokie autoriaus memuarai, kiti – mokslinio traktato parodija. Šmaikščiai parašytuose puslapiuose rasime ne tik kulinarijos istorijos žinių ir receptų, bet ir smagių autoriaus prisiminimų, juokingų istorijų, aforizmų. · Skonio apibrėžimas · Gastronomijos kilmė · Erotinės trumų galios · Cukraus panaudojimas · Kavos paruošimo būda…
59.79
SKAITYTA KNYGA
  • Originalus pavadinimas: Physiologie du Gout
  • Autorius: J. A. Brillat-Savarin
  • Leidėjas:
  • Metai: 2008
  • Puslapiai: 368
  • ISBN: 9789955381716
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 19,8 x 25 x 2,6 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Edita Janulevičiūtė

Skonio fiziologija | knygos.lt

Atsiliepimai

Perskaitytos

59,79 €
Labai gera Lesebuch 100%

Aprašymas

„Skonio fiziologija“ – garsus XIX a. pradžios kūrinys, cituojamas daugelyje solidžių kulinarijos knygų.

Vieni „Skonio fiziologijos“ skyriai yra gastronominiai ir kitokie autoriaus memuarai, kiti – mokslinio traktato parodija. Šmaikščiai parašytuose puslapiuose rasime ne tik kulinarijos istorijos žinių ir receptų, bet ir smagių autoriaus prisiminimų, juokingų istorijų, aforizmų.

· Skonio apibrėžimas

· Gastronomijos kilmė

· Erotinės trumų galios

· Cukraus panaudojimas

· Kavos paruošimo būdai

· Šokolado savybės

· Gėrimų poveikis

· Kas yra gurmaniškumas

· Apie stalo malonumą

· Apie poilsį, miegą, sapnus

· Nutukimo priežastys ir gydymas

 

  • Kaina: 59,79 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Lesebuch.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė
Minimalios naudojimo žymės.

Formatai:

Perskaitytos

59,79 €
Labai gera
Lesebuch 100%

„Skonio fiziologija“ – garsus XIX a. pradžios kūrinys, cituojamas daugelyje solidžių kulinarijos knygų.

Vieni „Skonio fiziologijos“ skyriai yra gastronominiai ir kitokie autoriaus memuarai, kiti – mokslinio traktato parodija. Šmaikščiai parašytuose puslapiuose rasime ne tik kulinarijos istorijos žinių ir receptų, bet ir smagių autoriaus prisiminimų, juokingų istorijų, aforizmų.

· Skonio apibrėžimas

· Gastronomijos kilmė

· Erotinės trumų galios

· Cukraus panaudojimas

· Kavos paruošimo būdai

· Šokolado savybės

· Gėrimų poveikis

· Kas yra gurmaniškumas

· Apie stalo malonumą

· Apie poilsį, miegą, sapnus

· Nutukimo priežastys ir gydymas

 

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)