Atsiliepimai
Aprašymas
Šis leidinys, tarptautiniuose „World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų. Šeštasis numeris skirtas kosmosui: to jūs dar nematėte!
Visus, nepripažįstančius jokių apribojimų ar stereotipų, šį rudenį VMG kviečia keliauti į kulinarinį kosmosą: jame rasite dangiško skonio bulvinių blynų interpretacijų, šildančių rudeniškų sriubų, originalių tartarų variantų, karštų sumuštinių, užtepėlių ir apkepų bičiuliams, sausainių, ore sklandančių tortų ir... juodos spalvos lietinių! Skrydžiui paruošti padažai salotoms bei po kosminių odisėjų laukiantys naminiai likeriai – visa tai jūsų laukia nežemiškos išvaizdos žurnale „VMG: Kulinarinis kosmosas"!
Keliaukite į asmenines Beatos Tiškevič-Hasanovos, Arūno Valinsko, Algirdo Kaušpėdo ir Timūro Augucevičiaus galaktikas ir sužinokite, ką VMG atskleidė molekulinės gastronomijos kūrėjas – mokslininkas, pas kurį studijavo pats Ferranas Adria.
Jūs nepatikėsite, kad visa tai sukurta Žemėje!
Keliaukite į naujas kulinarines galaktikas kartu su VMG!
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Pelėda.
Pardavėjo reitingas: 100%
Šis leidinys, tarptautiniuose „World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų. Šeštasis numeris skirtas kosmosui: to jūs dar nematėte!
Visus, nepripažįstančius jokių apribojimų ar stereotipų, šį rudenį VMG kviečia keliauti į kulinarinį kosmosą: jame rasite dangiško skonio bulvinių blynų interpretacijų, šildančių rudeniškų sriubų, originalių tartarų variantų, karštų sumuštinių, užtepėlių ir apkepų bičiuliams, sausainių, ore sklandančių tortų ir... juodos spalvos lietinių! Skrydžiui paruošti padažai salotoms bei po kosminių odisėjų laukiantys naminiai likeriai – visa tai jūsų laukia nežemiškos išvaizdos žurnale „VMG: Kulinarinis kosmosas"!
Keliaukite į asmenines Beatos Tiškevič-Hasanovos, Arūno Valinsko, Algirdo Kaušpėdo ir Timūro Augucevičiaus galaktikas ir sužinokite, ką VMG atskleidė molekulinės gastronomijos kūrėjas – mokslininkas, pas kurį studijavo pats Ferranas Adria.
Jūs nepatikėsite, kad visa tai sukurta Žemėje!
Keliaukite į naujas kulinarines galaktikas kartu su VMG!
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Perskaityta knyga: Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio. Knygos kokybė įvertinta knygos.lt ekspertų.
Atsiliepimai