2,64 €
Pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu! Virtuvės mitų griovėjai. Kulinarinis kosmosas. Rudens numeris
Pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu! Virtuvės mitų griovėjai. Kulinarinis kosmosas. Rudens numeris
2
  • Išparduota
Pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu! Virtuvės mitų griovėjai. Kulinarinis kosmosas. Rudens numeris
Pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu! Virtuvės mitų griovėjai. Kulinarinis kosmosas. Rudens numeris
Perskaityta: 2,64 €
2
Šis leidinys, tarptautiniuose „World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų. Šeštasis numeris skirtas kosmosui: to jūs dar nematėte! Visus, nepripažįstančius jokių apribojimų ar stereotipų, šį rudenį VMG kviečia keliauti į kulinarinį kosmosą: jame rasite dangiško skonio bulvinių blynų interpretacijų, šildančių rudeniškų sriubų, originalių tartarų variantų, karštų sumuštinių, užtepėlių…
2.64
SKAITYTAKNYGA

Pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu! Virtuvės mitų griovėjai. Kulinarinis kosmosas. Rudens numeris | knygos.lt

Atsiliepimai

Perskaitytos

2,64 €
Gera Pelėda 100%

Aprašymas

Šis leidinys, tarptautiniuose „World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų. Šeštasis numeris skirtas kosmosui: to jūs dar nematėte!

Visus, nepripažįstančius jokių apribojimų ar stereotipų, šį rudenį VMG kviečia keliauti į kulinarinį kosmosą: jame rasite dangiško skonio bulvinių blynų interpretacijų, šildančių rudeniškų sriubų, originalių tartarų variantų, karštų sumuštinių, užtepėlių ir apkepų bičiuliams, sausainių, ore sklandančių tortų ir... juodos spalvos lietinių! Skrydžiui paruošti padažai salotoms bei po kosminių odisėjų laukiantys naminiai likeriai – visa tai jūsų laukia nežemiškos išvaizdos žurnale „VMG: Kulinarinis kosmosas"!

Keliaukite į asmenines Beatos Tiškevič-Hasanovos, Arūno Valinsko, Algirdo Kaušpėdo ir Timūro Augucevičiaus galaktikas ir sužinokite, ką VMG atskleidė molekulinės gastronomijos kūrėjas – mokslininkas, pas kurį studijavo pats Ferranas Adria.

Jūs nepatikėsite, kad visa tai sukurta Žemėje!

Keliaukite į naujas kulinarines galaktikas kartu su VMG!

  • Kaina: 2,64 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Pelėda.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė
Žurnalo kampas per visus puslapius užsirietęs.

Formatai:

Perskaitytos

2,64 €
Gera
Pelėda 100%

Šis leidinys, tarptautiniuose „World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų. Šeštasis numeris skirtas kosmosui: to jūs dar nematėte!

Visus, nepripažįstančius jokių apribojimų ar stereotipų, šį rudenį VMG kviečia keliauti į kulinarinį kosmosą: jame rasite dangiško skonio bulvinių blynų interpretacijų, šildančių rudeniškų sriubų, originalių tartarų variantų, karštų sumuštinių, užtepėlių ir apkepų bičiuliams, sausainių, ore sklandančių tortų ir... juodos spalvos lietinių! Skrydžiui paruošti padažai salotoms bei po kosminių odisėjų laukiantys naminiai likeriai – visa tai jūsų laukia nežemiškos išvaizdos žurnale „VMG: Kulinarinis kosmosas"!

Keliaukite į asmenines Beatos Tiškevič-Hasanovos, Arūno Valinsko, Algirdo Kaušpėdo ir Timūro Augucevičiaus galaktikas ir sužinokite, ką VMG atskleidė molekulinės gastronomijos kūrėjas – mokslininkas, pas kurį studijavo pats Ferranas Adria.

Jūs nepatikėsite, kad visa tai sukurta Žemėje!

Keliaukite į naujas kulinarines galaktikas kartu su VMG!

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
× promo banner