12,52 €
16,69 €
-25% su kodu: VASARA
Prarastųjų receptų užkandinė
Prarastųjų receptų užkandinė
12,52 €
16,69 €
2
  • Liko vos keli vienetai
Hisashi Kashiwai (Hisaši Kašivai, gim. 1952) – Japonijos rašytojas, gimęs ir kuriantis Kiote. Ilgai dirbo odontologu. Bestseleriu Japonijoje tapęs romanas „Prarastųjų receptų užkandinė“ – pirmoji serijos knyga apie Kioto užkandinę, atkuriančią širdžiai brangius receptus ir prisiminimus.
12.52 2025-07-14 07:59:00
  • Originalus pavadinimas: Kamogawa Shokudo
  • Autorius: Hisashi Kashiwai
  • Leidėjas:
  • Metai: 2024
  • Puslapiai: 192
  • ISBN: 9786094799273
  • Versijos kodas: 4
  • Formatas: 14,7 x 21,6 x 1,9 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Martynas Šiaučiūnas-Kačinskas

Prarastųjų receptų užkandinė | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Jei galėtum atsukti laiką ir darkart pajusti tą skonį – kurį patiekalą pasirinktum?

Tylioje Kioto gatvelėje, gerai paieškojus, galima rasti ypatingą užkandinę. Vadovaujama Koiši Kamogavos ir jos tėvo Nagarės, „Kamogavos užkandinė“ tiekia širdį glostančių patiekalų. Bet tai – ne pagrindinė priežastis į ją užsukti...

Tėvo ir dukros duetas neseniai ėmė reklamuoti savo teikiamas „valgių detektyvų“ paslaugas. Atlikdami kruopštų tyrimą, jie siūlo atkurti patiekalus iš klientų praeities. Patiekalus, kuriuose slypi raktas, galintis atrakinti užmirštus prisiminimus ir numalšinti širdgėlą.

Nuo našlio, norinčio dar vieną kartą paragauti savo mirusios žmonos gamintų udonų, iki motinos, trokštančios savo ištekančiai dukrai perduoti su jaunystės mylimuoju ragauto jautienos troškinio skonį, – ši užkandinė suteikia galimybę sugrįžti į praeitį ir susikurti laimingą ateitį.

Hisashi Kashiwai (Hisaši Kašivai, gim. 1952) – Japonijos rašytojas, gimęs ir kuriantis Kiote. Ilgai dirbo odontologu. Bestseleriu Japonijoje tapęs romanas „Prarastųjų receptų užkandinė“ – pirmoji serijos knyga apie Kioto užkandinę, atkuriančią širdžiai brangius receptus ir prisiminimus.

***

„Odė valgių kuriamiems stebuklams.“ – People

„Šį subtilų, šiltą ir švelnų pasakojimą prarysite tarsi skaniausią mėgstamiausios sriubos dubenį.“ – Seattle Times

„Jauki prisiminimų ir nostalgijos skraistė.“ – Kirkus Reviews

EXTRA 25 % nuolaida su kodu: VASARA

12,52 €
16,69 €
Liko vos keli vienetai

Akcija baigiasi už 4d.19:43:22

Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,17 Knygų Eurų!?
Įsigykite dovanų kuponą
Daugiau

Jei galėtum atsukti laiką ir darkart pajusti tą skonį – kurį patiekalą pasirinktum?

Tylioje Kioto gatvelėje, gerai paieškojus, galima rasti ypatingą užkandinę. Vadovaujama Koiši Kamogavos ir jos tėvo Nagarės, „Kamogavos užkandinė“ tiekia širdį glostančių patiekalų. Bet tai – ne pagrindinė priežastis į ją užsukti...

Tėvo ir dukros duetas neseniai ėmė reklamuoti savo teikiamas „valgių detektyvų“ paslaugas. Atlikdami kruopštų tyrimą, jie siūlo atkurti patiekalus iš klientų praeities. Patiekalus, kuriuose slypi raktas, galintis atrakinti užmirštus prisiminimus ir numalšinti širdgėlą.

Nuo našlio, norinčio dar vieną kartą paragauti savo mirusios žmonos gamintų udonų, iki motinos, trokštančios savo ištekančiai dukrai perduoti su jaunystės mylimuoju ragauto jautienos troškinio skonį, – ši užkandinė suteikia galimybę sugrįžti į praeitį ir susikurti laimingą ateitį.

Hisashi Kashiwai (Hisaši Kašivai, gim. 1952) – Japonijos rašytojas, gimęs ir kuriantis Kiote. Ilgai dirbo odontologu. Bestseleriu Japonijoje tapęs romanas „Prarastųjų receptų užkandinė“ – pirmoji serijos knyga apie Kioto užkandinę, atkuriančią širdžiai brangius receptus ir prisiminimus.

***

„Odė valgių kuriamiems stebuklams.“ – People

„Šį subtilų, šiltą ir švelnų pasakojimą prarysite tarsi skaniausią mėgstamiausios sriubos dubenį.“ – Seattle Times

„Jauki prisiminimų ir nostalgijos skraistė.“ – Kirkus Reviews

Atsiliepimai

    • Skaitytojas
    • 2025-01-12

    Truputį nostalgiška, kiek sentimentali, man pasirodė kiek nuobodi..

    • Dorianas D.
    • 2024-10-27

    Tai knyga apie mažą užkandinę, kur dirba tėtis ir dukra. Bet jie šiaip gamina maistą, bet ir yra maisto detektyvai. Žmonės ateina pas juos ieškodami savo ragauto seniai maisto. Ir užkandinės darbuotojai jį randa ir pagamina klientui. Dar viena japonų literatūros knyga, kurią perskaičiau ir man labai patiko. Patiko, nes buvo katinas ir žinoma labai mėgstu gaminti maistą. Ypač azijietišką. Knygoje tikrai daug tradicinių japonų patiekalų pavadinimų, su kuriais susipažinau. Netrūksta ir japonų kultūros bei religijos dalykėlių. Visa knyga persmelkta japonų kultūra. Jau pastebėjau, kad japonų literatūra labai minimalistinė. Nors gyvenime nepakenčiu minimalizmo, bet literatūroje man tai labai patinka. Tad ir šioje knygoje viskas buvo aprašyta paprastai ir aiškiai. Knygoje yra šešios istorijos, kuriose vis kitoks patiekalas išieškomas ir pagaminamas. Labai laukiu ar bus išverstos kitos serijos knygos. Jų pasirodo šiuo metu yra 11, bet visos japonų kalboje... Tad su nekantrumu laukiu kitų knygų ir naujų maisto istorijų. Nes juk maistas visada susiejamas ir su kažkokiu brangiu žmogumi bei gyvenimo istorija. Būtent tai ir buvo aprašoma knygoje. Rekomenduoju visiems japoniškos virtuvės gerbėjams ir žinoma visiems, kuriems patinka Japonija. (Bei katinai. Vienas pūkuotis ten vis pasirodydavo).

Rodyti daugiau
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
50%
4
0%
3
50%
2
0%
1
0%