Atsiliepimai
Aprašymas
Kviečiame Jus į svajonių kraštą – romantika dvelkiančią Prancūziją! Ilgametėmis tradicijomis perpinta kasdienė prancūzų virtuvė kiekvieną sužavės paprastumu, kokybiškais produktais ir nuostabiai gardžiais patiekalais. Versdami šios knygos puslapius, leiskitės į kelionę po skirtingus šalies regionus ir savo virtuvėje ruoškite tipiškus jų patiekalus: mėgaukitės garsiaisiais Bretanės grikių miltų blynais, virkite Viduržemio jūra kvepiančią žuvienę Bouillabaisse, kuria vilioja saulės nubučiuotas Provansas. Atraskite naujų skonių, kvapų ir spalvų! Gaminkite, mėgaukitės maistu ir džiaukitės gyvenimu taip, kaip tą moka prancūzai!
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Pranas.
Pardavėjo reitingas: 100%
Kviečiame Jus į svajonių kraštą – romantika dvelkiančią Prancūziją! Ilgametėmis tradicijomis perpinta kasdienė prancūzų virtuvė kiekvieną sužavės paprastumu, kokybiškais produktais ir nuostabiai gardžiais patiekalais. Versdami šios knygos puslapius, leiskitės į kelionę po skirtingus šalies regionus ir savo virtuvėje ruoškite tipiškus jų patiekalus: mėgaukitės garsiaisiais Bretanės grikių miltų blynais, virkite Viduržemio jūra kvepiančią žuvienę Bouillabaisse, kuria vilioja saulės nubučiuotas Provansas. Atraskite naujų skonių, kvapų ir spalvų! Gaminkite, mėgaukitės maistu ir džiaukitės gyvenimu taip, kaip tą moka prancūzai!
Atsiliepimai
Knyga kaip nauja. O receptukai-saldainiukai. Ačiū
Labai gera vartyt, skaityt ir gamint! Super, aukščiausi balai autorei. :)
Labai prasta knyga, deja, bet turiu parašyti ir įspėti perkančius. Du kartus dariau kruasanus. Tikrai, nuoširdžiai, DU KARTUS (jei kartais netyčia ne taip išmatavau tešlą ar per stipriai iškočiojau). Abu kartus krosanai gavosi kaip batonas. Na, tikrai, ne dėl to perkame receptų knygą.. Taip pat - sraigių gaminimas - pasiūlyti nusipirkti šaldytų ar marinuotų sraigių, kad neva pagamintum jas taip, kaip jas gamina prancūzai. Come on... Ta prasme, čia jokio recepto nereikia, kad marinuotas sraiges įdėtum į kiautus, visa juk ir esmė, kaip sraiges iki tol paruošti, t.y. marinuoti, t.t. Knyga tik tiek, kad graži, bet daugiau nebegaišiu laiko ir brangių ingredientų, gamindama prastai surašytus receptus.
Idomi, susipazinimui ir su prancuzijos regionais ir su patiekalais.Verta.
Labai šauni knyga! Pirkau ne sau o draugei.Nuostabios nuotraukos, kviečiančios gaminti :)
Visada smagu išbandyti ką nors nauja, o čia gausu puikių receptų.
Koki dar PIENA ? koks receptas ? ka tu cia kliedi kaip pilnatine pereksle...o siaube!
Super receptas iš šios knygos, bet kur dėti pieną? Jeigu visi receptai, tokie kaip šis, matyt, knyga skirta negaminantiems...
Man patiko, puikus leidinukas
Labai šauni knyga! Nuostabios nuotraukos, kviečiančios gaminti :) Trumpa kelionė po Prancūziją mano rankose..