12,99 €
PASAULIO DESERTAI: kelionė aplink pasaulį su 110 desertų - įminkite labiausiai saugomas pasaulio kulinarijos paslaptis
PASAULIO DESERTAI: kelionė aplink pasaulį su 110 desertų - įminkite labiausiai saugomas pasaulio kulinarijos paslaptis
11
  • Išparduota
PASAULIO DESERTAI: kelionė aplink pasaulį su 110 desertų - įminkite labiausiai saugomas pasaulio kulinarijos paslaptis
PASAULIO DESERTAI: kelionė aplink pasaulį su 110 desertų - įminkite labiausiai saugomas pasaulio kulinarijos paslaptis
Perskaityta: 12,99 €
11
Ar parsivežėte iš atostogų Prancūzijoje prisiminimus apie gardžiausius kada nors ragautus Macarons pyragaičius? O gal norite pagaminti garsųjį amerikietišką desertą Brownie ir taip priartėti prie saldžios svajonės? Išsikepti tikrą austrišką obuolių štrudelį, kvapnią alžyrietiškąją baklavą ar rytietiškas obuolių spurgytes su traškia karamele dar niekada nebuvo taip paprasta – drąsiai vadovaukitės knygoje esančių receptų instrukcijomis, praktiniais patarimais ir neabejokite, bet kuris šio pasauli…
12.99
SKAITYTA KNYGA
  • Originalus pavadinimas: LES DESSERTS DE BERNARD
  • Autorius: Bernard Laurance
  • Leidėjas:
  • Metai: 2015
  • Puslapiai: 288
  • ISBN: 9786094038396
  • Versijos kodas: 10
  • Formatas: 19 x 24,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Monika Rudokaitė-Marcinkevičienė

PASAULIO DESERTAI: kelionė aplink pasaulį su 110 desertų - įminkite labiausiai saugomas pasaulio kulinarijos paslaptis | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2016-11-11

Man, kaip tikrai smaližei, mėgstančiai paeksperimentuoti virtuvėje, ši knyga buvo labai naudinga.

Man, kaip tikrai smaližei, mėgstančiai paeksperimentuoti virtuvėje, ši knyga buvo labai naudinga.

  • Irena M.
  • 2017-09-29

Puiki knyga tinkanti ir patyrusioms ir pradedančioms šeimininkėms.

Puiki knyga tinkanti ir patyrusioms ir pradedančioms šeimininkėms.

  • 2016-09-29

Labai dziaugiuosi, pagaliau ir isigijusi sia knyga, kupina atradimu ir puikiu receptu.

Labai dziaugiuosi, pagaliau ir isigijusi sia knyga, kupina atradimu ir puikiu receptu.

  • Renata U.
  • 2017-12-07

Superinė knygą. Daug įvairių receptų iš viso pasaulio. Puiki knygos kokybė, spalvotos iliustracijos, gerai ir aiškiai parašyti receptai konditeriniams gaminiams...

Superinė knygą. Daug įvairių receptų iš viso pasaulio. Puiki knygos kokybė, spalvotos iliustracijos, gerai ir aiškiai parašyti receptai konditeriniams gaminiams. Ją pirkau, norėdama padovanoti.

  • Vilma
  • 2016-08-22

Nuostabi knyga, rekomenduoju visiems mėgstantiems skanėstus :-)

Nuostabi knyga, rekomenduoju visiems mėgstantiems skanėstus :-)

Perskaitytos

12,99 €
Labai gera Gie Dirs

Aprašymas

Ar parsivežėte iš atostogų Prancūzijoje prisiminimus apie gardžiausius kada nors ragautus Macarons pyragaičius? O gal norite pagaminti garsųjį amerikietišką desertą Brownie ir taip priartėti prie saldžios svajonės? Išsikepti tikrą austrišką obuolių štrudelį, kvapnią alžyrietiškąją baklavą ar rytietiškas obuolių spurgytes su traškia karamele dar niekada nebuvo taip paprasta – drąsiai vadovaukitės knygoje esančių receptų instrukcijomis, praktiniais patarimais ir neabejokite, bet kuris šio pasaulio skanėstas Jums pavyks iš pirmo karto!

Vienas geriausių kulinarų ir konditerių, 20 milijonų lankytojų turinčio tinklaraščio „La Cuisine de Bernard“ įkūrėjas, žavus prancūzas Bernard’as Laurance’as knygoje atskleidžia pačių žymiausių desertų receptus. Pažinkite pasaulį ragaudami nacionalinius įvairių šalių saldumynus, keliaukite gamindami juos savo namuose ir nenustokite stebinti.

<
  • Kaina: 12,99 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Gie Dirs.

Pardavėjo reitingas:  Naujokas

Knygos būklė

Formatai:

Perskaitytos

12,99 €
Labai gera
Gie Dirs 100%

Ar parsivežėte iš atostogų Prancūzijoje prisiminimus apie gardžiausius kada nors ragautus Macarons pyragaičius? O gal norite pagaminti garsųjį amerikietišką desertą Brownie ir taip priartėti prie saldžios svajonės? Išsikepti tikrą austrišką obuolių štrudelį, kvapnią alžyrietiškąją baklavą ar rytietiškas obuolių spurgytes su traškia karamele dar niekada nebuvo taip paprasta – drąsiai vadovaukitės knygoje esančių receptų instrukcijomis, praktiniais patarimais ir neabejokite, bet kuris šio pasaulio skanėstas Jums pavyks iš pirmo karto!

Vienas geriausių kulinarų ir konditerių, 20 milijonų lankytojų turinčio tinklaraščio „La Cuisine de Bernard“ įkūrėjas, žavus prancūzas Bernard’as Laurance’as knygoje atskleidžia pačių žymiausių desertų receptus. Pažinkite pasaulį ragaudami nacionalinius įvairių šalių saldumynus, keliaukite gamindami juos savo namuose ir nenustokite stebinti.

<

Atsiliepimai

    • Laura
    • 2024-12-08

    Pati knyga superinė, išbandyti receptai nuostabūs

    • Renata U.
    • 2017-12-07

    Superinė knygą. Daug įvairių receptų iš viso pasaulio. Puiki knygos kokybė, spalvotos iliustracijos, gerai ir aiškiai parašyti receptai konditeriniams gaminiams. Ją pirkau, norėdama padovanoti.

    • Irena M.
    • 2017-09-29

    Puiki knyga tinkanti ir patyrusioms ir pradedančioms šeimininkėms.

    • Reda R.
    • 2016-12-20

    Prancūzų kulinaras ir konditeris keliaudamas per pasaulį perteikia įvairių šalių desertus,daug desertų gamino mano dukra jai puikiai pavyko.

    • Skaitytojas
    • 2016-11-11

    Man, kaip tikrai smaližei, mėgstančiai paeksperimentuoti virtuvėje, ši knyga buvo labai naudinga.

    • Rasita D.
    • 2016-09-29

    Labai dziaugiuosi, pagaliau ir isigijusi sia knyga, kupina atradimu ir puikiu receptu.

    • Salvinija K.
    • 2016-08-22

    Tikrai puiki ir verta dėmesio knyga :) Begalė įvairiausių desertų, išsamūs receptai, gražios nuotraukos. Kai kurie receptai gal kiek sudėtingoki, reikalaujantys daugiau laiko, susikaupimo, pastangų. Tačiau rezultatas iš tiesų stulbinantis. Visiems rekomenduoju, kurie nori bent trumpam pakeliauti po pasaulį ir paragauti įmantriausių desertų! :)

    • Teresė J.
    • 2016-08-22

    Saldumynų bei egzotikos mėgėjams skirta knyga. Įdomi ir šiaip paskaityti, nes greta receptų pateikiama ir tipiškų vienai ar kitai pasaulio virtuvei būdingų bruožų apžvalga. Išskirtinis knygos autoriaus bruožas - jis save pristato "proporcijų fanatiku". T.y., yra daug eksperimentavęs su kiekvienu receptu, kol galiausiai nustatydavo tikslią jį tenkinančią ingredientų proporciją, kurios dėka patiekalas įgija būtent tas savybes, kurios jį daro išskirtinį. Turint galvoje, kad dauguma tradicinių virtuvių klasikos jų gimtosiose šalyse gaminami "iš akies", o tai reiškia, kad gamintojas kiekvienoje stadijoje turėtų jausti, kokio skonio ir konsistencijos turi būti pusgaminis, - autoriaus smulkmeniškai patikrinti receptai yra labai didelis palengvinimas naujokui. Tokiu metodu parašytų maisto gamybos knygų reta. Vieninteliė pastaba galėtų būti, kad egzotikos knygoje ne tiek daug, vyrauja Europa,

    • Inesa
    • 2016-08-22

    Labai laukiu šios knygos!

    • Vilma
    • 2016-08-22

    Nuostabi knyga, rekomenduoju visiems mėgstantiems skanėstus :-)

    • A.B.
    • 2016-08-22

    Anaiptol negera knyga. Ką reiškia ,,autentiškame" recepte naudoti konditerinio kremo miltelius? Konservantus, pieno miltelius ir emulsiklius? Anotacijos ir šalia receptų esančiose išnašose rašoma, kaip autorius ilgai tobulino receptus, tačiau iš tikrųjų po kelių bandymų pradėjau tuo labai labai abejoti. Proporcijos aprašytos gal tik kokiuose keliuose receptuose, daug kur trūksta išsamumo ir to minėto smulkmeniškumo, pvz. kokios konsistencijos turėtų būti tešla. Nemažai ingredientų sunku gauti, parinkti desertai tikrai neatspindi pasaulio virtuvės. Knygą varčiau ir skaičiau keletą kartų, tačiau daugiau kažką gaminti (nei to, ką išbandžiau, nei nebandytų receptų) daugiau nekyla ranka.

    • Laura B.
    • 2016-05-10

    Labai gerai, kai vienoje vietoje surinkti patys geriausi receptai, nereikia klaidžioti po interetą ieškant, spausdintis, paskui segiotis į segtuvus. Receptai nėra sunkus, o jei koks ir netikslumas yra - gera šeimininkė žino, visad dar nuo savęs reikia šio bei to „pridėti“

    • Indre V.
    • 2016-04-13

    Įgijau, patiko. Taip, yra vertimo klaidų, keli neatitikimai, tačiau bendram rezultate man tai netrukdo. Iš 5 tikrai 4,5 verta. Nuotraukos, detalumas, patarimai tikrai praturtins. Kaneles pirmą kartą gyvenime kepiau pagal knygos receptą ir jos pavyko puikiai iš pirmo karto.

    • Eglė B.
    • 2015-12-29

    Puiki knyga!Verta buvo laukti-receptai aiškūs,viskas išdėstyta "suprantama" kalba :)

Rodyti daugiau
11 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
29%
4
14%
3
0%
2
0%
1
0%