Mėsos sūdymas, rūkymas ir konservavimas
Mėsos sūdymas, rūkymas ir konservavimas
  • Išparduota
Ką daryti papjovus kiaulę ar kitą galviją? Iš kokios mėsos ir kaip padaryti dešras? Kaip ekonomiškai sutvarkyti visą skerdieną? Kaip viską sūdyti ir kokius gaminius išrūkyti? Ar galime patys visa tai padaryti? Į visus šiuos klausimus čia rasite atsakymus.
0
  • Autorius: J. Kulikauskienė
  • Metai: 1994
  • Puslapiai: 75
  • ISBN-10: 9986515041
  • ISBN-13: 9789986515043
  • Formatas: 13 x 19,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Mėsos sūdymas, rūkymas ir konservavimas | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Ką daryti papjovus kiaulę ar kitą galviją? Iš kokios mėsos ir kaip padaryti dešras? Kaip ekonomiškai sutvarkyti visą skerdieną? Kaip viską sūdyti ir kokius gaminius išrūkyti? Ar galime patys visa tai padaryti? Į visus šiuos klausimus čia rasite atsakymus.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Ką daryti papjovus kiaulę ar kitą galviją? Iš kokios mėsos ir kaip padaryti dešras? Kaip ekonomiškai sutvarkyti visą skerdieną? Kaip viską sūdyti ir kokius gaminius išrūkyti? Ar galime patys visa tai padaryti? Į visus šiuos klausimus čia rasite atsakymus.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)