Atsiliepimai
Formatai:
Aprašymas
Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
Formatai:
Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Daugiau informacijos apie el. knygas čia >
Atsiliepimai
Knygą pirkau, kaip dovaną Kalėdom. Užsakymas ir pristatymas geras, operatyvus. O ir pati knyga mačiau, kad patiko ir tiko...