Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas
Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas
  • Išparduota
Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės. Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
0
  • Originalus pavadinimas: Smoking, curing and dryling meat and fish
  • Autorius: Turan T. Turan
  • Leidėjas:
  • Metai: 2016
  • Puslapiai: 224
  • ISBN: 9789955063308
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 19 x 25 x 1,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.

Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.

Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.

Atsiliepimai

    • Erika a.
    • 2018-01-04

    Knygą pirkau, kaip dovaną Kalėdom. Užsakymas ir pristatymas geras, operatyvus. O ir pati knyga mačiau, kad patiko ir tiko...

Rodyti daugiau
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%