Atsiliepimai
Aprašymas
Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
Knygos „Mėsos ir žuvies rūkymas, sūdymas ir vytinimas“ autorius atskleidžia savo praktišką požiūrį ir parodo svarbiausius metodus, daug įvairaus sudėtingumo konservavimo procesų,skatindamas susikurti ir savo receptų. Pradžiai nereikia jokios brangios įrangos, - užteks orkaitės arba kepsninės.
Pažingsninės nuotraukos ir nurodymai, skirti daugiau kaip 50 skirtingų metodų.
Atsiliepimai
Knygą pirkau, kaip dovaną Kalėdom. Užsakymas ir pristatymas geras, operatyvus. O ir pati knyga mačiau, kad patiko ir tiko...