Atsiliepimai
Aprašymas
Išsamus kulinarijos vadovėlis, kuris suteikia skaitytojams žinių apie maisto ruošimą, ingredientus ir įvairių virtuvių receptus. Ši knyga yra vertingas šaltinis tiek pradedantiems virėjams, tiek patyrusiems kulinarijos entuziastams, nes joje pateikiama ne tik tradicinių, bet ir šiuolaikinių maisto gaminimo metodų. Knygoje aprašomi maisto gaminimo principai, įvairūs gaminimo būdai, kaip ir kada naudoti tam tikrus ingredientus, kaip derinti skonius ir tekstūras. Be to, knygoje pateikiama daugybė receptų, pradedant užkandžiais ir baigiant pagrindiniais patiekalais bei desertais, apimančiais įvairias pasaulio virtuves.
Išsamus kulinarijos vadovėlis, kuris suteikia skaitytojams žinių apie maisto ruošimą, ingredientus ir įvairių virtuvių receptus. Ši knyga yra vertingas šaltinis tiek pradedantiems virėjams, tiek patyrusiems kulinarijos entuziastams, nes joje pateikiama ne tik tradicinių, bet ir šiuolaikinių maisto gaminimo metodų. Knygoje aprašomi maisto gaminimo principai, įvairūs gaminimo būdai, kaip ir kada naudoti tam tikrus ingredientus, kaip derinti skonius ir tekstūras. Be to, knygoje pateikiama daugybė receptų, pradedant užkandžiais ir baigiant pagrindiniais patiekalais bei desertais, apimančiais įvairias pasaulio virtuves.
Atsiliepimai