Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis
14
  • Išparduota.
Apie ką ši knyga: - Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą. - Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti. - Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą. - Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas. Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra va…
0
  • Autorius: Paulius Jurkevičius
  • Leidėjas:
  • Metai: 2015
  • Puslapiai: 224
  • ISBN: 9786094037658
  • Formatas: 14,6 x 20,6 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis | knygos.lt

Atsiliepimai

    • 2016-08-18

    Super knyga, patiko:)

    Super knyga, patiko:)

    • 2015-04-01

    Tikrai naudinga knyga. Rekomenduoju :)

    Tikrai naudinga knyga. Rekomenduoju :)

    • 2016-06-28

    Naudinga knyga, labai informatyvi.

    Naudinga knyga, labai informatyvi.

    • 2016-08-31

    Daug geros informacijos, ypač mėgstantiems Italiją.

    Daug geros informacijos, ypač mėgstantiems Italiją.

Aprašymas

Apie ką ši knyga:

- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.

Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.

Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Paulius Jurkevičius
  • Leidėjas: Smaguris
  • Metai: 2015
  • Puslapiai: 224
  • ISBN: 9786094037658
  • Formatas: 14,6 x 20,6 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Atsiliepimai

    • Ramunė Ž.
    • 2018-08-22

    Labai įdomi knyga, tik skaičiau autoriaus FB, kad jam kažkiri leidykla jau metus pinigų neperveda

    • Toma K.
    • 2017-08-25

    Perskaičiusi P. Jurkevičiaus knygą "Staltiesės ritmu", iš šios knygos tikėjausi žymiai daugiau, bet bendrai pažinčiai buvo naudinga paskaityti.

    • Inga K.
    • 2017-06-25

    patiko

    • Skaitytojas
    • 2016-08-31

    Daug geros informacijos, ypač mėgstantiems Italiją.

    • kula
    • 2016-08-22

    nereali knyga. Butina perskaityti visiems kas neabejingas geram maistui.

    • Erika P.
    • 2016-08-18

    Super knyga, patiko:)

    • Miglė N.
    • 2016-06-28

    Naudinga knyga, labai informatyvi.

    • Asta U.
    • 2015-11-09

    Knygoje naudinga informacija, tik knygos surisimas ne itin patogus skaitymui.

    • Inga P.
    • 2015-04-01

    Tikrai naudinga knyga. Rekomenduoju :)

Rodyti daugiau
14 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 44%
  • 4
  • 33%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%