9,39 €
Kai norisi ko nors saldaus
Kai norisi ko nors saldaus
1
  • Išparduota
Kai norisi ko nors saldaus
Kai norisi ko nors saldaus
Perskaityta: 9,39 €
1
Šiandien nusipirkti saldumynų tikrai ne bėda – jų apstu kiekvienoje maisto prekių parduotuvėje. Tačiau tokių skanių, kaip iškeptų namuose, pagamintų su meile, nerasime niekur. Kai norisi ko nors saldaus, visada verta namuose pasigaminti trokštamų saldėsių – šviežių, purių, tirpstančių burnoje, kvepiančių vanile ar cinamonu. Knygoje „Kai norisi ko nors saldaus“ visiems smaližiams pateikiama daugiau kaip 200 pačių populiariausių, gerai žinomų ir visų mėgstamų saldumynų receptų. Norintiems eksper…
9.39
SKAITYTA KNYGA

Atsiliepimai

  • Laura B.
  • 2016-11-28

Nuostabi knyga su aiškiais receptais

Nuostabi knyga su aiškiais receptais

Perskaitytos

9,39 €
Kaip nauja! karool 87%

Aprašymas

Šiandien nusipirkti saldumynų tikrai ne bėda – jų apstu kiekvienoje maisto prekių parduotuvėje. Tačiau tokių skanių, kaip iškeptų namuose, pagamintų su meile, nerasime niekur. Kai norisi ko nors saldaus, visada verta namuose pasigaminti trokštamų saldėsių – šviežių, purių, tirpstančių burnoje, kvepiančių vanile ar cinamonu.

Knygoje „Kai norisi ko nors saldaus“ visiems smaližiams pateikiama daugiau kaip 200 pačių populiariausių, gerai žinomų ir visų mėgstamų saldumynų receptų. Norintiems eksperimentuoti ir atrasti naujų, originalių skonių padės Astos Eigėlytės-Gunnarsson – kulinarinio tinklaraščio „Villa Alps“ autorės, pirmojo Lietuvoje kulinarinio maisto tinklaraštininkų el. žurnalo „Debesys“ redaktorės – pateikti saldumynų receptai. Visi Astos gardumynai pagaminti su meile, daug kartų išbandyti ir lepinę ne vieną smaližių.

Tiems, kurie namuose nori gaminti kaip tikri profesionalai, padės konditerių patarimai – namų kepėjo abėcėlė. Sužinosite, ką namuose turi turėti kiekvienas kepėjas, kaip pagaminti įvairių rūšių tešlą, ką iš jos išsikepti, kaip iš gatavų produktų pagaminti daugybę saldumynų. Šiuos patarimus knygai parengė Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Konditerijos ir duonos gaminių technologijos profesijos mokytojos Kristina Krikštolaitienė, Janina Narbutienė, Rasa Virginija Venterienė, Irena Žiužnienė ir Maisto ruošimo technologijos profesijos mokytoja Rūta Gudonienė.

Ir dar – kiekvieno skyriaus pabaigoje rasite tarpukario šeimininkės užrašų, kaip pagaminti vieną ar kitą gardėsį. Šių užrašų kalba netaisyta, receptai „nenugludinti“, tačiau besidomintieji mūsų virtuvės raida čia atras puikių patarimų ar netgi pamėgins pasigaminti tų laikų skanumynų.

Gardžių, naminių ir su meile pagamintų saldumynų!

  • Kaina: 9,39 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas karool.

Pardavėjo reitingas:  87%

Knygos būklė

Formatai:

Perskaitytos

9,39 €
Kaip nauja!
karool 87%

Šiandien nusipirkti saldumynų tikrai ne bėda – jų apstu kiekvienoje maisto prekių parduotuvėje. Tačiau tokių skanių, kaip iškeptų namuose, pagamintų su meile, nerasime niekur. Kai norisi ko nors saldaus, visada verta namuose pasigaminti trokštamų saldėsių – šviežių, purių, tirpstančių burnoje, kvepiančių vanile ar cinamonu.

Knygoje „Kai norisi ko nors saldaus“ visiems smaližiams pateikiama daugiau kaip 200 pačių populiariausių, gerai žinomų ir visų mėgstamų saldumynų receptų. Norintiems eksperimentuoti ir atrasti naujų, originalių skonių padės Astos Eigėlytės-Gunnarsson – kulinarinio tinklaraščio „Villa Alps“ autorės, pirmojo Lietuvoje kulinarinio maisto tinklaraštininkų el. žurnalo „Debesys“ redaktorės – pateikti saldumynų receptai. Visi Astos gardumynai pagaminti su meile, daug kartų išbandyti ir lepinę ne vieną smaližių.

Tiems, kurie namuose nori gaminti kaip tikri profesionalai, padės konditerių patarimai – namų kepėjo abėcėlė. Sužinosite, ką namuose turi turėti kiekvienas kepėjas, kaip pagaminti įvairių rūšių tešlą, ką iš jos išsikepti, kaip iš gatavų produktų pagaminti daugybę saldumynų. Šiuos patarimus knygai parengė Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Konditerijos ir duonos gaminių technologijos profesijos mokytojos Kristina Krikštolaitienė, Janina Narbutienė, Rasa Virginija Venterienė, Irena Žiužnienė ir Maisto ruošimo technologijos profesijos mokytoja Rūta Gudonienė.

Ir dar – kiekvieno skyriaus pabaigoje rasite tarpukario šeimininkės užrašų, kaip pagaminti vieną ar kitą gardėsį. Šių užrašų kalba netaisyta, receptai „nenugludinti“, tačiau besidomintieji mūsų virtuvės raida čia atras puikių patarimų ar netgi pamėgins pasigaminti tų laikų skanumynų.

Gardžių, naminių ir su meile pagamintų saldumynų!

Atsiliepimai

    • Vilma V.
    • 2020-05-09

    Patiko, gera knyga, rekomenduoju .

    • Laura B.
    • 2016-11-28

    Nuostabi knyga su aiškiais receptais

Rodyti daugiau
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
50%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%