Itališki skoniai: ITALIJOS VIRTUVĖ. ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO + KNYGA APIE YPAČ TYRĄ
Itališki skoniai: ITALIJOS VIRTUVĖ. ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO + KNYGA APIE YPAČ TYRĄ
  • Išparduota
Italijos virtuvė. Žingsnis po žingsnio – išskirtinė valgio ruošimo knyga, kurią išbandę užmiršite visas kitas. Joje pristatomos revoliucinės gaminimo instrukcijos, kurių pagrindas – detalios, informatyvios ir gražios nuotraukos, vaizduojančios procesą nuo ingredientų paruošimo iki pagaminto valgio. Kiekvienas receptas prasideda bendru visų sudedamųjų dalių vaizdu. Tai patogus būdas pasitikrinti, ar turite visko, ko prireiks ruošiant patiekalą. Tiesiog palyginkite nuotrauką su tais ingredientai…
0
  • Leidėjas:
  • Metai: 2014
  • Puslapiai: 448
  • Prekės kodas: 2200100723986
  • Formatas: 24 x 24 , kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Itališki skoniai: ITALIJOS VIRTUVĖ. ŽINGSNIS PO ŽINGSNIO + KNYGA APIE YPAČ TYRĄ | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Italijos virtuvė. Žingsnis po žingsnio – išskirtinė valgio ruošimo knyga, kurią išbandę užmiršite visas kitas. Joje pristatomos revoliucinės gaminimo instrukcijos, kurių pagrindas – detalios, informatyvios ir gražios nuotraukos, vaizduojančios procesą nuo ingredientų paruošimo iki pagaminto valgio.

Kiekvienas receptas prasideda bendru visų sudedamųjų dalių vaizdu. Tai patogus būdas pasitikrinti, ar turite visko, ko prireiks ruošiant patiekalą. Tiesiog palyginkite nuotrauką su tais ingredientais, kurie išdėstyti ant jūsų virtuvės stalo, ir įsitikinkite, kad nieko nepraleidote.

Toliau dar paprasčiau! Sekdami trumpomis instrukcijomis ir žiūrėdami į nuotraukas atlikite reikiamus veiksmus greitai ir paprastai, tarsi profesionalus virtuvės šefas. Jei nesate tikri, kokio dydžio gabalėliais susmulkinti sūrį ar supjaustyti pomidorus, žvilgtelėkite į nuotrauką ir neaiškumų neliks.

Patiekalai džiugina ne tik akį, bet ir gomurį, yra sveiki bei greitai paruošiami. Autentiški receptai leis jums atkurti išskirtinį itališką skonį, tekstūrą ir išvaizdą. Taip pat knygoje rasite naudingų patarimų, laiką taupančių gudrybių, praverčiančių ruošiant bet kokios šalies patiekalus.

Apie ką ši knyga:

- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.

Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.

Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Italijos virtuvė. Žingsnis po žingsnio – išskirtinė valgio ruošimo knyga, kurią išbandę užmiršite visas kitas. Joje pristatomos revoliucinės gaminimo instrukcijos, kurių pagrindas – detalios, informatyvios ir gražios nuotraukos, vaizduojančios procesą nuo ingredientų paruošimo iki pagaminto valgio.

Kiekvienas receptas prasideda bendru visų sudedamųjų dalių vaizdu. Tai patogus būdas pasitikrinti, ar turite visko, ko prireiks ruošiant patiekalą. Tiesiog palyginkite nuotrauką su tais ingredientais, kurie išdėstyti ant jūsų virtuvės stalo, ir įsitikinkite, kad nieko nepraleidote.

Toliau dar paprasčiau! Sekdami trumpomis instrukcijomis ir žiūrėdami į nuotraukas atlikite reikiamus veiksmus greitai ir paprastai, tarsi profesionalus virtuvės šefas. Jei nesate tikri, kokio dydžio gabalėliais susmulkinti sūrį ar supjaustyti pomidorus, žvilgtelėkite į nuotrauką ir neaiškumų neliks.

Patiekalai džiugina ne tik akį, bet ir gomurį, yra sveiki bei greitai paruošiami. Autentiški receptai leis jums atkurti išskirtinį itališką skonį, tekstūrą ir išvaizdą. Taip pat knygoje rasite naudingų patarimų, laiką taupančių gudrybių, praverčiančių ruošiant bet kokios šalies patiekalus.

Apie ką ši knyga:

- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.

Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.

Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%