Gero maisto dienoraštis. Ruduo. Geros savijautos receptai kiekvienai dienai
Gero maisto dienoraštis. Ruduo. Geros savijautos receptai kiekvienai dienai
3
  • Išparduota
Ar žinojote, kad obuolių tyrę žiemos atsargoms galima kepti orkaitėje nenaudojant cukraus, o rauginti tinkami ne tik kopūstai, bet ir morkos, neprinokę pomidorai, kriaušės, obuoliai, kad su moliūgais, morkomis ir burokėliais galite iškepti maistingą ir skanų pyragą?
0
  • Autorius: Renata Ničajienė
  • Leidėjas:
  • Metai: 2016
  • Puslapiai: 184
  • ISBN: 9786094089343
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 17,5 x 24,9 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Gero maisto dienoraštis. Ruduo. Geros savijautos receptai kiekvienai dienai | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

„Gero maisto dienoraštis. Ruduo" - ketvirtoji ir baigiamoji knygų serijos „Gero maisto dienoraštis" knyga. Ji skiriama visiems norintiesiems maitintis natūraliai sveikiau. Šioje knygoje rasite ne tik gardžių, greitai ir lengvai pagaminamų patiekalų receptų su rudeninėmis gėrybėmis, bet ir patarimų, kaip namie rauginti įvairias daržoves ir vaisius, kaip konservuoti nenaudojant acto ir cukraus, kaip daržovėmis paįvairinti saldžius kepinius. Ar žinojote, kad obuolių tyrę žiemos atsargoms galima kepti orkaitėje nenaudojant cukraus, o rauginti tinkami ne tik kopūstai, bet ir morkos, neprinokę pomidorai, kriaušės, obuoliai, kad su moliūgais, morkomis ir burokėliais galite iškepti maistingą ir skanų pyragą? Šie ir daugybė kitų naudingų patiekalų receptų – rudeniui skirtoje knygoje.

Knygų serija „Gero maisto dienoraštis" sugulė į keturias skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai – tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Patiekalai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus", „Be glitimo", „Be laktozės".

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


„Gero maisto dienoraštis. Ruduo" - ketvirtoji ir baigiamoji knygų serijos „Gero maisto dienoraštis" knyga. Ji skiriama visiems norintiesiems maitintis natūraliai sveikiau. Šioje knygoje rasite ne tik gardžių, greitai ir lengvai pagaminamų patiekalų receptų su rudeninėmis gėrybėmis, bet ir patarimų, kaip namie rauginti įvairias daržoves ir vaisius, kaip konservuoti nenaudojant acto ir cukraus, kaip daržovėmis paįvairinti saldžius kepinius. Ar žinojote, kad obuolių tyrę žiemos atsargoms galima kepti orkaitėje nenaudojant cukraus, o rauginti tinkami ne tik kopūstai, bet ir morkos, neprinokę pomidorai, kriaušės, obuoliai, kad su moliūgais, morkomis ir burokėliais galite iškepti maistingą ir skanų pyragą? Šie ir daugybė kitų naudingų patiekalų receptų – rudeniui skirtoje knygoje.

Knygų serija „Gero maisto dienoraštis" sugulė į keturias skirtingiems metų laikams skirtas knygas. Tai dienoraščio forma parašytos kulinarinės knygos, kiekvienai metų dienai jose rasite po vieną ne tik skanų, bet ir sveiką receptą. Iš viso dienoraštyje 365 receptai – tiek pat, kiek metuose dienų. Po kiekvienu receptu skaitykite dietistės komentarą, kuris patvirtins patiekalo naudingumą. Patiekalai labai paprastai, lengvai ir greitai pagaminami, po jais tokie ženkleliai: „Be cukraus", „Be glitimo", „Be laktozės".

<

Atsiliepimai

    • Rasa T.
    • 2016-10-19

    Sutinku, kad labai malonus formatas ir apipavidalinimas. Bet dauguma receptų toli gražu iki tikrai sveikų. Yra, tarkim tokia antraštė "kepta orkaitėje be jokio aliejaus". Suprask - turėtų būti liesas dietinis patiekalas. O paskaičius sudėtį pamatai, kad pusę masės sudaro fermentinis sūris :).

    • Zoja J.
    • 2016-10-14

    Puiki knyga ne tik receptais, patarimais, bet ir tuo, kad malonu turėti ją rankose.

Rodyti daugiau
3 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%