NOSTALGIŠKI SKANUMYNAI: seni geri desertų receptai sugrįžta naujoje SEZONINĖS VIRTUVĖS autorės knygoje
NOSTALGIŠKI SKANUMYNAI: seni geri desertų receptai sugrįžta naujoje SEZONINĖS VIRTUVĖS autorės knygoje
19
  • Išparduota
Tai antroji knygos autorės Renatos Ničajienės kulinarinė knyga. Pirmoji – „Sezoninė virtuvė: 200 receptų pagal metų laikus“. Receptai šioje knygoje suskirstyti pagal metų laikus, kiekvienai savaitei skiriant po vieną desertą. Juk iš vaikystės pamenam, jog skaniausi obuolių pyragai – rudenį, mielinė aguonų riestė – per Kalėdas, žagarėliai ir spurgos – per Užgavėnes, o vasarą norisi želė torto su uogomis. Tiek virtuvės naujokai, tiek ir mėgstantieji dažniau gaminti knygoje ras, ką pasirinkti, ne…
0

NOSTALGIŠKI SKANUMYNAI: seni geri desertų receptai sugrįžta naujoje SEZONINĖS VIRTUVĖS autorės knygoje | knygos.lt

Atsiliepimai

  • Skaitytojas
  • 2015-12-08

Išbandžiau visus receptus,nė vienas nenuvylė! Labai gera knyga, esu didelė autorės gerbėja. Daili, subtili, skoninga knyga ir puikūs receptai.

Išbandžiau visus receptus,nė vienas nenuvylė! Labai gera knyga, esu didelė autorės gerbėja. Daili, subtili, skoninga knyga ir puikūs receptai.

  • 2016-04-12

Labai džiaugiuosi įsigijusi šią knygą. Patinka viskas! Knygos dizainas, receptai. Jau spėjome išbandyti keletą receptų, kurie nenuvylė :)

Labai džiaugiuosi įsigijusi šią knygą. Patinka viskas! Knygos dizainas, receptai. Jau spėjome išbandyti keletą receptų, kurie nenuvylė :)

  • Skaitytojas
  • 2014-11-29

Viena geriausių lietuviškų kulinarinių knygų, išėjusių pastaraisiais metais. Puikų ispūdį daro viskas - ir receptų pateikimas, ir nuotraukos, ir struktūra. Lapk...

Viena geriausių lietuviškų kulinarinių knygų, išėjusių pastaraisiais metais. Puikų ispūdį daro viskas - ir receptų pateikimas, ir nuotraukos, ir struktūra. Lapkričio mėnesio kepiniai jau visi iškepti, puikiai pavyko, jokių ntikslumų ar nusivylimų. Vaikai nekantraudami laukia gruodžio, kai kepsim tortus :) Puiki dovana ir sau, ir bet kam, mėgstančiam gaminti saldumynus.

  • Nomeda M.
  • 2016-08-22

Nuostabi, praktiška, magiška , primemanti močiutės laikų skanėstus, kurių laukdavome, kai buvome maži...

Nuostabi, praktiška, magiška , primemanti močiutės laikų skanėstus, kurių laukdavome, kai buvome maži...

  • Reda S.
  • 2014-11-25

Labai gera knyga. Visi receptai yra lengvai pagaminami ir tikrai primena vaikystę.

Labai gera knyga. Visi receptai yra lengvai pagaminami ir tikrai primena vaikystę.

  • 2015-11-27

Bandžiau jau ne vieną receptą - visi labai tikslūs, kepiniai puikiai pavyksta. Kulinarinių knygų turiu daug, bet ši viena mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų...

Bandžiau jau ne vieną receptą - visi labai tikslūs, kepiniai puikiai pavyksta. Kulinarinių knygų turiu daug, bet ši viena mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų. Labai rekomenduoju!

  • 2017-11-13

Dar kartą noriu pasidžiaugti knyga. Šį savaitgalį kepiau Bandeles su cinamonu ir apelsinų žievelėmis. Dvi normas. Vyras sakė, ir kas jas suvalgys. Bandelės buvo...

Dar kartą noriu pasidžiaugti knyga. Šį savaitgalį kepiau Bandeles su cinamonu ir apelsinų žievelėmis. Dvi normas. Vyras sakė, ir kas jas suvalgys. Bandelės buvo suvalgytos per vieną vakarą. Visiems patiko. Sakė, nepalyginsi su "parduotuvinėm". O svarbiausia, jos labai patiko anūkui. Be priedų visokių ... Taigi, močiūtės, būtinai Jums reikia šitos knygos.

Aprašymas

Tai antroji knygos autorės Renatos Ničajienės kulinarinė knyga. Pirmoji – „Sezoninė virtuvė: 200 receptų pagal metų laikus“.
Receptai šioje knygoje suskirstyti pagal metų laikus, kiekvienai savaitei skiriant po vieną desertą. Juk iš vaikystės pamenam, jog skaniausi obuolių pyragai – rudenį, mielinė aguonų riestė – per Kalėdas, žagarėliai ir spurgos – per Užgavėnes, o vasarą norisi želė torto su uogomis. Tiek virtuvės naujokai, tiek ir mėgstantieji dažniau gaminti knygoje ras, ką pasirinkti, nes receptai sužymėti pagal jų sudėtingumo lygį.

Skanumynų receptai į šią knygą sugulė iš vaikystės prisiminimų. Knygoje surinkti autorės mamos, močiučių, senų pažįstamų laiko patikrinti receptai. Kita dalis jų atkeliavo iš sendaikčių turguose rastų senų lietuviškų kulinarinių knygų. Receptai buvo kruopščiai atrinkti ir pritaikyti šiuolaikiniam gyvenimo būdui: sutrumpinta jų gaminimo eiga, sumažintas kaloringumas, patiekalams suteikti šiuolaikiniai skonių deriniai ar netradicinė išvaizda.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Tai antroji knygos autorės Renatos Ničajienės kulinarinė knyga. Pirmoji – „Sezoninė virtuvė: 200 receptų pagal metų laikus“.
Receptai šioje knygoje suskirstyti pagal metų laikus, kiekvienai savaitei skiriant po vieną desertą. Juk iš vaikystės pamenam, jog skaniausi obuolių pyragai – rudenį, mielinė aguonų riestė – per Kalėdas, žagarėliai ir spurgos – per Užgavėnes, o vasarą norisi želė torto su uogomis. Tiek virtuvės naujokai, tiek ir mėgstantieji dažniau gaminti knygoje ras, ką pasirinkti, nes receptai sužymėti pagal jų sudėtingumo lygį.

Skanumynų receptai į šią knygą sugulė iš vaikystės prisiminimų. Knygoje surinkti autorės mamos, močiučių, senų pažįstamų laiko patikrinti receptai. Kita dalis jų atkeliavo iš sendaikčių turguose rastų senų lietuviškų kulinarinių knygų. Receptai buvo kruopščiai atrinkti ir pritaikyti šiuolaikiniam gyvenimo būdui: sutrumpinta jų gaminimo eiga, sumažintas kaloringumas, patiekalams suteikti šiuolaikiniai skonių deriniai ar netradicinė išvaizda.

 

Atsiliepimai

    • Violeta G.
    • 2017-11-13

    Dar kartą noriu pasidžiaugti knyga. Šį savaitgalį kepiau Bandeles su cinamonu ir apelsinų žievelėmis. Dvi normas. Vyras sakė, ir kas jas suvalgys. Bandelės buvo suvalgytos per vieną vakarą. Visiems patiko. Sakė, nepalyginsi su "parduotuvinėm". O svarbiausia, jos labai patiko anūkui. Be priedų visokių ... Taigi, močiūtės, būtinai Jums reikia šitos knygos.

    • Renata
    • 2016-08-22

    Labai gera knyga. Viskas aiskiai bei nuosekliai parasyta bei paaiskinta prie kiekvieno recepto parasyta koks pagaminimo sunkumas. Rękomenduoju tiems, kurie noretu ismokti gaminti saldumynus:)

    • Nomeda M.
    • 2016-08-22

    Nuostabi, praktiška, magiška , primemanti močiutės laikų skanėstus, kurių laukdavome, kai buvome maži...

    • Kristina K.
    • 2016-04-12

    Labai džiaugiuosi įsigijusi šią knygą. Patinka viskas! Knygos dizainas, receptai. Jau spėjome išbandyti keletą receptų, kurie nenuvylė :)

    • Skaitytojas
    • 2015-12-08

    Išbandžiau visus receptus,nė vienas nenuvylė! Labai gera knyga, esu didelė autorės gerbėja. Daili, subtili, skoninga knyga ir puikūs receptai.

    • Živilė L.
    • 2015-12-03

    Džiaugiuosi turėdama šią knygą, nes žinomus receptus reikia turėti su savimi, kai žinai, kad gali pasitikrinti receptą, o ne ieškoti užrašuose.

    • Skaitytojas
    • 2015-11-27

    Bandžiau jau ne vieną receptą - visi labai tikslūs, kepiniai puikiai pavyksta. Kulinarinių knygų turiu daug, bet ši viena mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų. Labai rekomenduoju!

    • Rasita D.
    • 2015-10-21

    Labai gera knyga. Visi receptai yra lengvai pagaminami, skanus bei atrodo, kaip nuotraukose be galo suzavejo!

    • Skaitytojas
    • 2015-09-29

    Taip puikiai kai kiekvina menesi tu turi užplanuotai pagaminti kažką skanaus,o ypač jeigu tie skanuminai pripildo manus nostalgiškų aromatu:)

    • Danguolė M.
    • 2015-04-27

    Man toje knygoje nieko ypatingo, nes receptu nedaug, o labiau panasu i nuotrauku albuma.

    • Skaitytojas
    • 2015-03-13

    Puikum4lis nenusakomas. Taip buvau pasiilgusios tokios knygos. Ji, tiesiog, kvepia. A2i8 labai.

    • Skaitytojas
    • 2014-11-29

    Viena geriausių lietuviškų kulinarinių knygų, išėjusių pastaraisiais metais. Puikų ispūdį daro viskas - ir receptų pateikimas, ir nuotraukos, ir struktūra. Lapkričio mėnesio kepiniai jau visi iškepti, puikiai pavyko, jokių ntikslumų ar nusivylimų. Vaikai nekantraudami laukia gruodžio, kai kepsim tortus :) Puiki dovana ir sau, ir bet kam, mėgstančiam gaminti saldumynus.

    • Reda S.
    • 2014-11-25

    Labai gera knyga. Visi receptai yra lengvai pagaminami ir tikrai primena vaikystę.

Rodyti daugiau
19 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
46%
4
0%
3
0%
2
0%
1
8%