Paragaukite Gastrofizikos, tyrinėjančios elementus, kurie veikia skonio suvokimą, diriguoja mūsų kulinariniams pasirinkimams, priverčia tai, kas ragauta, įsiminti arba greit pamiršti, ir įsitikinsite, kad valgymo malonumai gyvuoja ne burnoje, o galvoje.
Paragaukite Gastrofizikos (gastronomijos + psichofizikos + neuromokslų + dizaino), tyrinėjančios elementus, kurie veikia skonio suvokimą, diriguoja mūsų kulinariniams pasirinkimams, priverčia tai, kas ragauta, įsiminti arba greit pamiršti, ir įsitikinsite, kad valgymo malonumai gyvuoja ne burnoje, o galvoje.
Profesorius Charlesas Spence'as šioje knygoje nagrinėja žmogaus pojūčius ir neįtikėtinas jų sąveikas, pasakoja apie pačių įvairiausių niuansų – nuo lėkštės ar taurės spalvos iki stalo įrankių dizaino, nuo aplinkos kvapų ar slėgio iki foninės muzikos – poveikį multisensorinėms valgymo patirtims.
Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą atskleis slaptus, tačiau visiems prieinamus ingredientus (ne tik valgomus!), kurie padės sukurti gardesnes, įdomesnes, sveikesnes ir įsimintinesnes maisto ar gėrimų ragavimo patirtis, kur bevalgytumėte – namie ar restorane, vieni ar su kitais.
Eksperimentinės psichologijos profesorius Charlesas Spence'as, vadovaujantis Oksfordo universiteto „Krosmodalinių tyrimų laboratorijai", tiria, kaip žmonių smegenys apdoroja ir integruoja skirtingų juslių teikiamą informaciją. Multisensorinio dizaino, pakuočių ir ženklodaros klausimais yra konsultavęs kompanijas, tarp kurių Unilever, PepsiCo, Diageo, Nestlé ir Twinings; drauge su garsiausiais pasaulio šefais, miksologais ir baristomis yra atlikęs daugybę tyrimų. Jo tekstai publikuojami The Guardian, The Financial Times, The New Yorker, The Economist, The New Scientist ir kt.
Paragaukite Gastrofizikos (gastronomijos + psichofizikos + neuromokslų + dizaino), tyrinėjančios elementus, kurie veikia skonio suvokimą, diriguoja mūsų kulinariniams pasirinkimams, priverčia tai, kas ragauta, įsiminti arba greit pamiršti, ir įsitikinsite, kad valgymo malonumai gyvuoja ne burnoje, o galvoje.
Profesorius Charlesas Spence'as šioje knygoje nagrinėja žmogaus pojūčius ir neįtikėtinas jų sąveikas, pasakoja apie pačių įvairiausių niuansų – nuo lėkštės ar taurės spalvos iki stalo įrankių dizaino, nuo aplinkos kvapų ar slėgio iki foninės muzikos – poveikį multisensorinėms valgymo patirtims.
Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą atskleis slaptus, tačiau visiems prieinamus ingredientus (ne tik valgomus!), kurie padės sukurti gardesnes, įdomesnes, sveikesnes ir įsimintinesnes maisto ar gėrimų ragavimo patirtis, kur bevalgytumėte – namie ar restorane, vieni ar su kitais.
Eksperimentinės psichologijos profesorius Charlesas Spence'as, vadovaujantis Oksfordo universiteto „Krosmodalinių tyrimų laboratorijai", tiria, kaip žmonių smegenys apdoroja ir integruoja skirtingų juslių teikiamą informaciją. Multisensorinio dizaino, pakuočių ir ženklodaros klausimais yra konsultavęs kompanijas, tarp kurių Unilever, PepsiCo, Diageo, Nestlé ir Twinings; drauge su garsiausiais pasaulio šefais, miksologais ir baristomis yra atlikęs daugybę tyrimų. Jo tekstai publikuojami The Guardian, The Financial Times, The New Yorker, The Economist, The New Scientist ir kt.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai