Iš viso: 30,69 €
Enzymatic Texturisation of Leguminous Proteins and their Application in Food Models
Enzymatic Texturisation of Leguminous Proteins and their Application in Food Models

Kaina internetu: 30,69 €

  • Išsiųsime per 16–20 d.d.
30.69
  • Autorius: Christian Schäfer
  • Leidėjas:
  • Metai: 20110819
  • Puslapiai: 144
  • ISBN-10: 3844003576
  • ISBN-13: 9783844003574
  • Formatas: 14.6 x 20.8 x 1.2 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Anglų

Enzymatic Texturisation of Leguminous Proteins and their Application in Food Models | knygos.lt

Atsiliepimai

Formatai:

30,69 € Nauja knyga
minkšti viršeliai

  • Kaina internetu: 30,69 €
  • Už šią prekę gausite 0.92 knygų eurų!
  • Išsiųsime per 16–20 d.d.

Formatai:

30,69 € Nauja knyga
minkšti viršeliai

  • Autorius: Christian Schäfer
  • Leidėjas: Shaker Verlag
  • Metai: 20110819
  • Puslapiai: 144
  • ISBN-10: 3844003576
  • ISBN-13: 9783844003574
  • Formatas: 14.6 x 20.8 x 1.2 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Anglų

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 0%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%