Daržovių, vaisių ir uogų svarba žmogui
Daržovių, vaisių ir uogų svarba žmogui
  • Išparduota
Knygelėje aptartos žmogaus organizmui būtinos medžiagos – baltymai, riebalai, angliavandeniai, mineralinės medžiagos, vanduo, vitaminai ir kt.
0
  • Metai: 1985
  • Puslapiai: 56
  • Formatas: 12 x 17 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Daržovių, vaisių ir uogų svarba žmogui (el. knyga) (skaityta knyga) | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Knygelėje aptartos žmogaus organizmui būtinos medžiagos – baltymai, riebalai, angliavandeniai, mineralinės medžiagos, vanduo, vitaminai ir kt.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Juozas Vasiliauskas
  • Metai: 1985
  • Puslapiai: 56
  • Formatas: 12 x 17 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių Lietuvių

Knygelėje aptartos žmogaus organizmui būtinos medžiagos – baltymai, riebalai, angliavandeniai, mineralinės medžiagos, vanduo, vitaminai ir kt.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)