Atsiliepimai
Aprašymas
Vos prieš dvi valandas ji stovėjo Sent Pankraso stotyje, o dabar – mieste, kur kvepia svajonėmis, – Paryžiuje. Viena. Toli nuo šeimos. Jausmas toks, lyg būtų nusimetusi sunkią pūkinę antklodę, kuri grasino ją uždusinti.
Ninai Hadli – beveik trisdešimt, tačiau keturi vyresnieji broliai vis dar verčia ją jaustis vaiku. Trokšdama nepriklausomybės, Nina ieško progos pabėgti. Konditerijos kursai Paryžiuje skamba kaip tobula išeitis.
Tik viena problema – kursus veda Sebastianas Finlis. Arogantiškas kietakaktis šefas, brolio geriausias draugas ir žmogus, kurio ji nuo paauglystės negali išmesti iš galvos.
Septynios savaitės Prancūzijoje – stebint, kaip gimsta kulinariniai stebuklai. Septynios savaitės mažoje cukrainėje, kurios apsilaupiusios sienos saugo senuosius Paryžiaus prisiminimus. Nina netruks suprasti: meilė, kaip ir konditerija, yra subtilus skonių ir jausmų derinimo menas. Ir ji pasiruošusi jo išmokti.
Julie Caplin (Džuli Keplin) – britų rašytoja, išgarsėjusi kulinariniais kelionių romanais, kurie tapo bestseleriais Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje, Italijoje, Čekijoje ir kitose šalyse. Autorė dievina du dalykus: keliones ir gerą maistą. Ilgus metus dirbusi viešųjų ryšių srityje, apkeliavusi pasaulį, kartu su garsiais maisto kritikais ir žurnalistais ragavusi įvairiausių delikatesų, ji sukaupė turtingą kultūrinę patirtį, pakeitė veiklos kryptį ir atsidavė romanų rašymui. Lietuvių kalba jau išleistos jos knygos „Kavinė Kopenhagoje“ ir „Kepyklėlė Brukline“. Trečioji – „Cukrainė Paryžiuje“ – kviečia aplankyti Prancūziją ir pasimėgauti eklerais, makarunais bei kitais saldžiais Paryžiaus malonumais.
„Skaitydama maisto ir gėrimų aprašymus akimirksniu užsimaniau aplankyti Prancūziją. Ši knyga – tarsi nuostabus, gaivus desertas.“ – Rašytoja Sue Moorcroft
EXTRA 10 % nuolaida su kodu: NORIU10
Akcija baigiasi už 02:14:01
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Vakarė I.
Pardavėjo reitingas: 100%
Vos prieš dvi valandas ji stovėjo Sent Pankraso stotyje, o dabar – mieste, kur kvepia svajonėmis, – Paryžiuje. Viena. Toli nuo šeimos. Jausmas toks, lyg būtų nusimetusi sunkią pūkinę antklodę, kuri grasino ją uždusinti.
Ninai Hadli – beveik trisdešimt, tačiau keturi vyresnieji broliai vis dar verčia ją jaustis vaiku. Trokšdama nepriklausomybės, Nina ieško progos pabėgti. Konditerijos kursai Paryžiuje skamba kaip tobula išeitis.
Tik viena problema – kursus veda Sebastianas Finlis. Arogantiškas kietakaktis šefas, brolio geriausias draugas ir žmogus, kurio ji nuo paauglystės negali išmesti iš galvos.
Septynios savaitės Prancūzijoje – stebint, kaip gimsta kulinariniai stebuklai. Septynios savaitės mažoje cukrainėje, kurios apsilaupiusios sienos saugo senuosius Paryžiaus prisiminimus. Nina netruks suprasti: meilė, kaip ir konditerija, yra subtilus skonių ir jausmų derinimo menas. Ir ji pasiruošusi jo išmokti.
Julie Caplin (Džuli Keplin) – britų rašytoja, išgarsėjusi kulinariniais kelionių romanais, kurie tapo bestseleriais Jungtinėje Karalystėje, Vokietijoje, Italijoje, Čekijoje ir kitose šalyse. Autorė dievina du dalykus: keliones ir gerą maistą. Ilgus metus dirbusi viešųjų ryšių srityje, apkeliavusi pasaulį, kartu su garsiais maisto kritikais ir žurnalistais ragavusi įvairiausių delikatesų, ji sukaupė turtingą kultūrinę patirtį, pakeitė veiklos kryptį ir atsidavė romanų rašymui. Lietuvių kalba jau išleistos jos knygos „Kavinė Kopenhagoje“ ir „Kepyklėlė Brukline“. Trečioji – „Cukrainė Paryžiuje“ – kviečia aplankyti Prancūziją ir pasimėgauti eklerais, makarunais bei kitais saldžiais Paryžiaus malonumais.
„Skaitydama maisto ir gėrimų aprašymus akimirksniu užsimaniau aplankyti Prancūziją. Ši knyga – tarsi nuostabus, gaivus desertas.“ – Rašytoja Sue Moorcroft
Atsiliepimai
Labai laukiau šios knygos. Dar vienas smagus nuotykis ir gurmaniškos įdomybės, šįkart Paryžiuje. Skaitosi lengvai, pats tas vasarai
Smagi vasariška knyga, teigiamos emocijos...