CARPE DIEM. Angelų įkvėpti itališkos virtuvės receptai. Pirmoji charizmatiškojo virtuvės šefo ir TV laidų vedėjo Gian Lucos Demarco kulinarinė knyga!
CARPE DIEM. Angelų įkvėpti itališkos virtuvės receptai. Pirmoji charizmatiškojo virtuvės šefo ir TV laidų vedėjo Gian Lucos Demarco kulinarinė knyga!
14
  • Išparduota
Kulinarijos studijos šeimininkas, TV laidų vedėjas, puikus šefas ir tiesiog draugiškas italas, Lietuvą mylintis ne ką mažiau nei patys lietuviai, dalijasi receptais, kuriuos išmoko iš savo šeimos ir gyvenimo kelyje sutiktų nuostabių žmonių.
0

CARPE DIEM. Angelų įkvėpti itališkos virtuvės receptai. Pirmoji charizmatiškojo virtuvės šefo ir TV laidų vedėjo Gian Lucos Demarco kulinarinė knyga! | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2020-01-28

Puiki, nuotaikinga knyga, kurioje ir puikūs receptai.

Puiki, nuotaikinga knyga, kurioje ir puikūs receptai.

  • 2020-03-30

Knyga, pakelianti nuotaiką!

Knyga, pakelianti nuotaiką!

  • 2020-10-29

Labai įdomi, šilta knyga, puikūs receptai.

Labai įdomi, šilta knyga, puikūs receptai.

  • 2020-11-10

Labai gera knyga

Labai gera knyga

  • 2020-11-27

Puiki knyga, idomi gyvenimo istorija... Receptai paprastai pagaminami bet yra išskirtiniai ir idomūs. Rekomenduoju tikrai.

Puiki knyga, idomi gyvenimo istorija... Receptai paprastai pagaminami bet yra išskirtiniai ir idomūs. Rekomenduoju tikrai.

  • 2020-12-15

Ir paskaitymui ir idėjos maisto gaminimui. Puiki

Ir paskaitymui ir idėjos maisto gaminimui. Puiki

  • 2021-01-21

Ačiū už nuoširdumą!!

Ačiū už nuoširdumą!!

  • 2021-01-27

Puiki, nuotaikinga knyga, geri receptai.

Puiki, nuotaikinga knyga, geri receptai.

  • 2021-02-02

Labai šilta, smagi knyga ir puikūs, bei kiekvienam įkandami receptai. Ačiū

Labai šilta, smagi knyga ir puikūs, bei kiekvienam įkandami receptai. Ačiū

Aprašymas

Ką italai iš tiesų vadina „makaronais"? Ir kodėl kone kiekvienuose italų namuose yra pastos gaminimo mašinėlė? Kaip gaminti tikrai skanų pestą, o kaip jį paruošti... iš burokėlių? Kuo itališki balandėliai skiriasi nuo lietuviškų? Ir kokį gėrimą reikia suplakti, norint numaldyti užsirūstinusią žmoną?..

Kulinarijos studijos šeimininkas, TV laidų vedėjas, puikus šefas ir tiesiog draugiškas italas, Lietuvą mylintis ne ką mažiau nei patys lietuviai, dalijasi receptais, kuriuos išmoko iš savo šeimos ir gyvenimo kelyje sutiktų nuostabių žmonių. Ne vienus metus Lietuvoje gyvenantis ir dirbantis Luca puikiai žino jos gyventojų skonį ir atrinko patiekalus, kurie neabejotinai ras tiesų kelią į lietuvių širdis, yra gardūs ir lengvai pagaminami.

Tačiau ši knyga – ne tik apie skanų maistą. Luca pasakoja savo kelią iki Kulinarijos studijos ir tame pasakojime susipina italų virtuvės tradicijos, jų meilė maistui, šeimos ryšiai ir tikrosios vertybės.

Carpe diem – gaudyk dieną – sako Luca ir kviečia mėgautis maistu ir bendravimu.

---------------
Ši knyga – ne tik receptai. Kartu tai mano padėka visiems, dėl kurių tapau toks, koks esu dabar, ir turiu tai, kas mane šiuo metu supa, kuo labai džiaugiuosi.
Esu palaimintas, nes Dievulis į mano gyvenimo kelią pribarstė nepaprastai puikių žmonių, vadinu juos savo angelais žemėje. Jie man dovanojo tai, ko patys yra turtingi, jie dalinosi su manimi žiniomis ne tik apie maistą, bet ir apie gyvenimą apskritai. Būtent dėl jų ir savo paties patirčių dabar turiu nuostabią šeimą, didelio džiaugsmo teikiantį darbą, įdomių ateities planų...

Taigi šioje knygoje rasite trumpus pasakojimus apie mano angelus ir jų įkvėptus itališkų patiekalų receptus. Man pačiam jie labai patinka ir pagal juos dažnai gaminu.

Esu italas, mano šalyje maistas yra neatsiejama kultūrinio tapatumo dalis, kiekviename regione jis vis kitoks, savitas, absoliučiai nuostabus, o receptai dažnai perduodami iš kartos į kartą kaip didžiausias neįkainojamas turtas.
Maistas mano gimtinėje – kasdienis džiaugsmas, įprasminantis kasdienes gyvenimo akimirkas. Linkiu įsigyti arba iš kampo ištraukti didelį stalą ir pradėti švęsti – ne tik savo šventes, bet ir gyvenimą apskritai.

Šnekučiuokitės prie to padengto stalo, mėgaukitės – ir maistu, ir bendryste su tais, kurie jums svarbūs, kuriuos mylite, ir – prašau – neatidėliokite to rytdienai!

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Ką italai iš tiesų vadina „makaronais"? Ir kodėl kone kiekvienuose italų namuose yra pastos gaminimo mašinėlė? Kaip gaminti tikrai skanų pestą, o kaip jį paruošti... iš burokėlių? Kuo itališki balandėliai skiriasi nuo lietuviškų? Ir kokį gėrimą reikia suplakti, norint numaldyti užsirūstinusią žmoną?..

Kulinarijos studijos šeimininkas, TV laidų vedėjas, puikus šefas ir tiesiog draugiškas italas, Lietuvą mylintis ne ką mažiau nei patys lietuviai, dalijasi receptais, kuriuos išmoko iš savo šeimos ir gyvenimo kelyje sutiktų nuostabių žmonių. Ne vienus metus Lietuvoje gyvenantis ir dirbantis Luca puikiai žino jos gyventojų skonį ir atrinko patiekalus, kurie neabejotinai ras tiesų kelią į lietuvių širdis, yra gardūs ir lengvai pagaminami.

Tačiau ši knyga – ne tik apie skanų maistą. Luca pasakoja savo kelią iki Kulinarijos studijos ir tame pasakojime susipina italų virtuvės tradicijos, jų meilė maistui, šeimos ryšiai ir tikrosios vertybės.

Carpe diem – gaudyk dieną – sako Luca ir kviečia mėgautis maistu ir bendravimu.

---------------
Ši knyga – ne tik receptai. Kartu tai mano padėka visiems, dėl kurių tapau toks, koks esu dabar, ir turiu tai, kas mane šiuo metu supa, kuo labai džiaugiuosi.
Esu palaimintas, nes Dievulis į mano gyvenimo kelią pribarstė nepaprastai puikių žmonių, vadinu juos savo angelais žemėje. Jie man dovanojo tai, ko patys yra turtingi, jie dalinosi su manimi žiniomis ne tik apie maistą, bet ir apie gyvenimą apskritai. Būtent dėl jų ir savo paties patirčių dabar turiu nuostabią šeimą, didelio džiaugsmo teikiantį darbą, įdomių ateities planų...

Taigi šioje knygoje rasite trumpus pasakojimus apie mano angelus ir jų įkvėptus itališkų patiekalų receptus. Man pačiam jie labai patinka ir pagal juos dažnai gaminu.

Esu italas, mano šalyje maistas yra neatsiejama kultūrinio tapatumo dalis, kiekviename regione jis vis kitoks, savitas, absoliučiai nuostabus, o receptai dažnai perduodami iš kartos į kartą kaip didžiausias neįkainojamas turtas.
Maistas mano gimtinėje – kasdienis džiaugsmas, įprasminantis kasdienes gyvenimo akimirkas. Linkiu įsigyti arba iš kampo ištraukti didelį stalą ir pradėti švęsti – ne tik savo šventes, bet ir gyvenimą apskritai.

Šnekučiuokitės prie to padengto stalo, mėgaukitės – ir maistu, ir bendryste su tais, kurie jums svarbūs, kuriuos mylite, ir – prašau – neatidėliokite to rytdienai!

Atsiliepimai

    • Edita
    • 2021-02-02

    Labai šilta, smagi knyga ir puikūs, bei kiekvienam įkandami receptai. Ačiū

    • Rita
    • 2021-01-27

    Puiki, nuotaikinga knyga, geri receptai.

    • V
    • 2021-01-21

    Ačiū už nuoširdumą!!

    • Audronė Ž.
    • 2021-01-02

    Puiki knyga!

    • daiva
    • 2020-12-15

    Ir paskaitymui ir idėjos maisto gaminimui. Puiki

    • Evelina
    • 2020-11-27

    Puiki knyga, idomi gyvenimo istorija... Receptai paprastai pagaminami bet yra išskirtiniai ir idomūs. Rekomenduoju tikrai.

    • Justina M.
    • 2020-11-10

    Labai gera knyga

    • Nomeda Pamparienė
    • 2020-10-29

    Labai įdomi, šilta knyga, puikūs receptai.

    • Liucija
    • 2020-08-14

    Knyga patiko.

    • Sigita
    • 2020-05-23

    Labai gera knyga

    • Kristina
    • 2020-03-30

    Knyga, pakelianti nuotaiką!

    • Evaldas L.
    • 2020-01-28

    Puiki, nuotaikinga knyga, kurioje ir puikūs receptai.

    • Skaitytojas
    • 2019-12-12

    Patiko,siulau isigyti ir kitiems.

    • Ramūnas
    • 2019-12-11

    Patiko

Rodyti daugiau
14 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%