Blynai ir lietiniai
Blynai ir lietiniai
2
  • Išparduota.
Blynų istorija siekia žilą senovę. Kokių tik receptų neprigalvoja šio patiekalo mėgėjai! Galime drąsiai tvirtinti: kiek šeimininkių - tiek ir blynų receptų. Jie kepami iš kvietinių, grikinių ir net žirnių miltų, tešla maišoma su mineraliniu vandeniu, pienu, pasukomis, kefyru, alumi. Be to, yra ne vienas kepimo būdas: galima aliejaus pilti į tešlą ir džiovinti sausoje keptuvėje, skrudinti karštame aliejuje, svieste, taukuose arba keptuvę tik patepti lašiniais. O kiek dar gali būti įdarų: saldži…
0
  • Autorius: Violeta Barysienė
  • Leidėjas:
  • Metai: 2010
  • Puslapiai: 160
  • ISBN: 9786098030075
  • Formatas: 20 x 24 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Blynai ir lietiniai | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Blynų istorija siekia žilą senovę. Kokių tik receptų neprigalvoja šio patiekalo mėgėjai! Galime drąsiai tvirtinti: kiek šeimininkių - tiek ir blynų receptų. Jie kepami iš kvietinių, grikinių ir net žirnių miltų, tešla maišoma su mineraliniu vandeniu, pienu, pasukomis, kefyru, alumi.

Be to, yra ne vienas kepimo būdas: galima aliejaus pilti į tešlą ir džiovinti sausoje keptuvėje, skrudinti karštame aliejuje, svieste, taukuose arba keptuvę tik patepti lašiniais. O kiek dar gali būti įdarų: saldžių, sūrių, sočių ar tiesiog įmantrių! Svarbu ir tai, kaip blynelius apkepsite: susuktus pačirškinsite keptuvėje ar paskrudinsite orkaitėje su padažu arba sūriu. Apie visa tai - įvairių šalių blynų receptus, įdarus bei pagardus blynams, kepimo gudrybes - ir pasakojame šioje knygoje.

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Violeta Barysienė
  • Leidėjas: Septyni menai
  • Metai: 2010
  • Puslapiai: 160
  • ISBN: 9786098030075
  • Formatas: 20 x 24 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Atsiliepimai

    • Laima M.
    • 2016-08-22

    Knyga verta dėmesio. Norėtūsi, kad būtų kieti viršeliai.

    • Brigita J.
    • 2015-03-18

    labai gera knyga, verta demesio.

Rodyti daugiau
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 50%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%