Atsiliepimai
Aprašymas
Blynų istorija siekia žilą senovę. Kokių tik receptų neprigalvoja šio patiekalo mėgėjai! Galime drąsiai tvirtinti: kiek šeimininkių - tiek ir blynų receptų. Jie kepami iš kvietinių, grikinių ir net žirnių miltų, tešla maišoma su mineraliniu vandeniu, pienu, pasukomis, kefyru, alumi.
Be to, yra ne vienas kepimo būdas: galima aliejaus pilti į tešlą ir džiovinti sausoje keptuvėje, skrudinti karštame aliejuje, svieste, taukuose arba keptuvę tik patepti lašiniais. O kiek dar gali būti įdarų: saldžių, sūrių, sočių ar tiesiog įmantrių! Svarbu ir tai, kaip blynelius apkepsite: susuktus pačirškinsite keptuvėje ar paskrudinsite orkaitėje su padažu arba sūriu. Apie visa tai - įvairių šalių blynų receptus, įdarus bei pagardus blynams, kepimo gudrybes - ir pasakojame šioje knygoje.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Jonina.
Pardavėjo reitingas: 99%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Gelmina.
Pardavėjo reitingas: 98%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.
Pardavėjo reitingas: 92%
Blynų istorija siekia žilą senovę. Kokių tik receptų neprigalvoja šio patiekalo mėgėjai! Galime drąsiai tvirtinti: kiek šeimininkių - tiek ir blynų receptų. Jie kepami iš kvietinių, grikinių ir net žirnių miltų, tešla maišoma su mineraliniu vandeniu, pienu, pasukomis, kefyru, alumi.
Be to, yra ne vienas kepimo būdas: galima aliejaus pilti į tešlą ir džiovinti sausoje keptuvėje, skrudinti karštame aliejuje, svieste, taukuose arba keptuvę tik patepti lašiniais. O kiek dar gali būti įdarų: saldžių, sūrių, sočių ar tiesiog įmantrių! Svarbu ir tai, kaip blynelius apkepsite: susuktus pačirškinsite keptuvėje ar paskrudinsite orkaitėje su padažu arba sūriu. Apie visa tai - įvairių šalių blynų receptus, įdarus bei pagardus blynams, kepimo gudrybes - ir pasakojame šioje knygoje.
Atsiliepimai
Knyga verta dėmesio. Norėtūsi, kad būtų kieti viršeliai.
labai gera knyga, verta demesio.