Beatos virtuvė. Žurnalas. Vasara Nr.12 (2017)
Beatos virtuvė. Žurnalas. Vasara Nr.12 (2017)
1
  • Išparduota
Vasara tikrai išyla, kai ji prasideda galvoje. Naujausios Beatos mintys ir patirtys, gimus trečiajam kūdikiui ir jos įžvalgos, kaip pačiupti laimę. Tebūna jūsų vasara kupina mažesnių ar didesnių pabėgimų: su nauju piknikų meniu prie ežero, upės, prie jūros ar tiesiog daugiabučio balkone. Skaniausi paprastai paruošiami patiekalai! „Beatos virtuvė" žurnalo vasaros numeryje rasite patarimų, kaip iš šios vasaros griebti viską, ką tik ji gali pasiūlyti: raudonųjų vaisių dieta ir jos nauda organizm…
0
  • Autorius: Beata Nicholson
  • Leidėjas:
  • Metai: 2017
  • Puslapiai: 154
  • Prekės kodas: 2200100791862
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 22 x 28 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Beatos virtuvė. Žurnalas. Vasara Nr.12 (2017) | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2017-07-19

Nepraleidžiu nė vieno numerio, visada daug įdomių straipsnių ir receptų.

Nepraleidžiu nė vieno numerio, visada daug įdomių straipsnių ir receptų.

Aprašymas

Vasara tikrai išyla, kai ji prasideda galvoje. Naujausios Beatos mintys ir patirtys, gimus trečiajam kūdikiui ir jos įžvalgos, kaip pačiupti laimę.

Tebūna jūsų vasara kupina mažesnių ar didesnių pabėgimų: su nauju piknikų meniu prie ežero, upės, prie jūros ar tiesiog daugiabučio balkone. Skaniausi paprastai paruošiami patiekalai!

„Beatos virtuvė" žurnalo vasaros numeryje rasite patarimų, kaip iš šios vasaros griebti viską, ką tik ji gali pasiūlyti: raudonųjų vaisių dieta ir jos nauda organizmui pagal gydytoją Evelina Nevardauskaitę - Rudzikienę, kokią mėsą pirkti ir kaip ją paruošti kepsniams – ištisas mėsos gidas pagal Giedrių Vilpišauską, viskas, ką reikia žinoti apie vasaros produktų šaldymą, kaip paruošti gardžius, bet nesudėtingus atostogų pusryčius ar pagaminti absoliučiai vertingus ir sveikus gėlėtus raw tortus.

Keliaujantiesiems specialistų patarimai, kaip keliauti su vaikais, o atostogaujantiesiems Lietuvoje – specialus kelionių po Lietuvą priedas: 6 kryptys, kur skaniai pavalgyti, ką nuveikti ir ką pamatyti.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Vasara tikrai išyla, kai ji prasideda galvoje. Naujausios Beatos mintys ir patirtys, gimus trečiajam kūdikiui ir jos įžvalgos, kaip pačiupti laimę.

Tebūna jūsų vasara kupina mažesnių ar didesnių pabėgimų: su nauju piknikų meniu prie ežero, upės, prie jūros ar tiesiog daugiabučio balkone. Skaniausi paprastai paruošiami patiekalai!

„Beatos virtuvė" žurnalo vasaros numeryje rasite patarimų, kaip iš šios vasaros griebti viską, ką tik ji gali pasiūlyti: raudonųjų vaisių dieta ir jos nauda organizmui pagal gydytoją Evelina Nevardauskaitę - Rudzikienę, kokią mėsą pirkti ir kaip ją paruošti kepsniams – ištisas mėsos gidas pagal Giedrių Vilpišauską, viskas, ką reikia žinoti apie vasaros produktų šaldymą, kaip paruošti gardžius, bet nesudėtingus atostogų pusryčius ar pagaminti absoliučiai vertingus ir sveikus gėlėtus raw tortus.

Keliaujantiesiems specialistų patarimai, kaip keliauti su vaikais, o atostogaujantiesiems Lietuvoje – specialus kelionių po Lietuvą priedas: 6 kryptys, kur skaniai pavalgyti, ką nuveikti ir ką pamatyti.

Atsiliepimai

    • Vanda T.
    • 2017-07-19

    Nepraleidžiu nė vieno numerio, visada daug įdomių straipsnių ir receptų.

Rodyti daugiau
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%