Vasara tikrai išyla, kai ji prasideda galvoje. Naujausios Beatos mintys ir patirtys, gimus trečiajam kūdikiui ir jos įžvalgos, kaip pačiupti laimę.
Tebūna jūsų vasara kupina mažesnių ar didesnių pabėgimų: su nauju piknikų meniu prie ežero, upės, prie jūros ar tiesiog daugiabučio balkone. Skaniausi paprastai paruošiami patiekalai!
„Beatos virtuvė" žurnalo vasaros numeryje rasite patarimų, kaip iš šios vasaros griebti viską, ką tik ji gali pasiūlyti: raudonųjų vaisių dieta ir jos nauda organizm…
Nepraleidžiu nė vieno numerio, visada daug įdomių straipsnių ir receptų.
Nepraleidžiu nė vieno numerio, visada daug įdomių straipsnių ir receptų.
Aprašymas
Vasara tikrai išyla, kai ji prasideda galvoje. Naujausios Beatos mintys ir patirtys, gimus trečiajam kūdikiui ir jos įžvalgos, kaip pačiupti laimę.
Tebūna jūsų vasara kupina mažesnių ar didesnių pabėgimų: su nauju piknikų meniu prie ežero, upės, prie jūros ar tiesiog daugiabučio balkone. Skaniausi paprastai paruošiami patiekalai!
„Beatos virtuvė" žurnalo vasaros numeryje rasite patarimų, kaip iš šios vasaros griebti viską, ką tik ji gali pasiūlyti: raudonųjų vaisių dieta ir jos nauda organizmui pagal gydytoją Evelina Nevardauskaitę - Rudzikienę, kokią mėsą pirkti ir kaip ją paruošti kepsniams – ištisas mėsos gidas pagal Giedrių Vilpišauską, viskas, ką reikia žinoti apie vasaros produktų šaldymą, kaip paruošti gardžius, bet nesudėtingus atostogų pusryčius ar pagaminti absoliučiai vertingus ir sveikus gėlėtus raw tortus.
Keliaujantiesiems specialistų patarimai, kaip keliauti su vaikais, o atostogaujantiesiems Lietuvoje – specialus kelionių po Lietuvą priedas: 6 kryptys, kur skaniai pavalgyti, ką nuveikti ir ką pamatyti.
Vasara tikrai išyla, kai ji prasideda galvoje. Naujausios Beatos mintys ir patirtys, gimus trečiajam kūdikiui ir jos įžvalgos, kaip pačiupti laimę.
Tebūna jūsų vasara kupina mažesnių ar didesnių pabėgimų: su nauju piknikų meniu prie ežero, upės, prie jūros ar tiesiog daugiabučio balkone. Skaniausi paprastai paruošiami patiekalai!
„Beatos virtuvė" žurnalo vasaros numeryje rasite patarimų, kaip iš šios vasaros griebti viską, ką tik ji gali pasiūlyti: raudonųjų vaisių dieta ir jos nauda organizmui pagal gydytoją Evelina Nevardauskaitę - Rudzikienę, kokią mėsą pirkti ir kaip ją paruošti kepsniams – ištisas mėsos gidas pagal Giedrių Vilpišauską, viskas, ką reikia žinoti apie vasaros produktų šaldymą, kaip paruošti gardžius, bet nesudėtingus atostogų pusryčius ar pagaminti absoliučiai vertingus ir sveikus gėlėtus raw tortus.
Keliaujantiesiems specialistų patarimai, kaip keliauti su vaikais, o atostogaujantiesiems Lietuvoje – specialus kelionių po Lietuvą priedas: 6 kryptys, kur skaniai pavalgyti, ką nuveikti ir ką pamatyti.
Atsiliepimai
Vanda T.
2017-07-19
Nepraleidžiu nė vieno numerio, visada daug įdomių straipsnių ir receptų.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Nepraleidžiu nė vieno numerio, visada daug įdomių straipsnių ir receptų.