Net pusė žurnalo numerio dedikuota Lietuvos šimtmečiui – bendradarbiaujant su istorikais, kolekcionieriais žurnale nugulė ir senųjų kulinarinių knygų ištraukos, ir smetoniškų receptų įkvėpti patiekalai, ir kolekcinėmis nuotraukomis perteikiami vaizdai. Tikimės, kad čia rasite viską, ko reikia jubiliejinei Vasario 16-osios šventei, aptiksite ir populiariausius, geidžiamiausius dabartinės mūsų virtuvės receptus.
Naujiena – specialioji mityba „BeBeBe". Patiks besimaitinantiems be glitimo, vengian…
Labai geras žurnalas, kuriame dera istorija, maisto gamyba ir tautiškumo puoselėjimas. Dizainas ir pateikimas sukuria labai jaukią atmosferą, kurioje naudinga i...
Labai geras žurnalas, kuriame dera istorija, maisto gamyba ir tautiškumo puoselėjimas. Dizainas ir pateikimas sukuria labai jaukią atmosferą, kurioje naudinga informacija ir atsipalaidavimas eina greta. Todėl tikrai rekomenduoju jį įsigyti, verta investicija į savęs ugdymą skirtingose sferose ;)
Aprašymas
Net pusė žurnalo numerio dedikuota Lietuvos šimtmečiui – bendradarbiaujant su istorikais, kolekcionieriais žurnale nugulė ir senųjų kulinarinių knygų ištraukos, ir smetoniškų receptų įkvėpti patiekalai, ir kolekcinėmis nuotraukomis perteikiami vaizdai. Tikimės, kad čia rasite viską, ko reikia jubiliejinei Vasario 16-osios šventei, aptiksite ir populiariausius, geidžiamiausius dabartinės mūsų virtuvės receptus.
Naujiena – specialioji mityba „BeBeBe". Patiks besimaitinantiems be glitimo, vengiantiems mėsos ar ieškantiems kitokio subalansuoto maisto.
Kaip įprasta, rasite ir tradicines žurnalo „Beatos virtuvė" rubrikas, kuriose šildančios žiemos vakarienės, mažoji blynų enciklopedija, nauji įdomūs receptai su raugintais kopūstais ir saldieji persimonai.
Tiems, kurie nori žiemą neprikaupti papildomų kilogramų, jaustis energingi ir nuotaikingi, gydytojos patarimai, kuo maitintis bei speciali organizmą valanti dieta.
Kupinas meilės savo šaliai, šventinės nuotaikos ir įkvėpimo.
Net pusė žurnalo numerio dedikuota Lietuvos šimtmečiui – bendradarbiaujant su istorikais, kolekcionieriais žurnale nugulė ir senųjų kulinarinių knygų ištraukos, ir smetoniškų receptų įkvėpti patiekalai, ir kolekcinėmis nuotraukomis perteikiami vaizdai. Tikimės, kad čia rasite viską, ko reikia jubiliejinei Vasario 16-osios šventei, aptiksite ir populiariausius, geidžiamiausius dabartinės mūsų virtuvės receptus.
Naujiena – specialioji mityba „BeBeBe". Patiks besimaitinantiems be glitimo, vengiantiems mėsos ar ieškantiems kitokio subalansuoto maisto.
Kaip įprasta, rasite ir tradicines žurnalo „Beatos virtuvė" rubrikas, kuriose šildančios žiemos vakarienės, mažoji blynų enciklopedija, nauji įdomūs receptai su raugintais kopūstais ir saldieji persimonai.
Tiems, kurie nori žiemą neprikaupti papildomų kilogramų, jaustis energingi ir nuotaikingi, gydytojos patarimai, kuo maitintis bei speciali organizmą valanti dieta.
Kupinas meilės savo šaliai, šventinės nuotaikos ir įkvėpimo.
Atsiliepimai
Skaitytojas
2018-02-20
Labai geras žurnalas, kuriame dera istorija, maisto gamyba ir tautiškumo puoselėjimas. Dizainas ir pateikimas sukuria labai jaukią atmosferą, kurioje naudinga informacija ir atsipalaidavimas eina greta. Todėl tikrai rekomenduoju jį įsigyti, verta investicija į savęs ugdymą skirtingose sferose ;)
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Labai geras žurnalas, kuriame dera istorija, maisto gamyba ir tautiškumo puoselėjimas. Dizainas ir pateikimas sukuria labai jaukią atmosferą, kurioje naudinga informacija ir atsipalaidavimas eina greta. Todėl tikrai rekomenduoju jį įsigyti, verta investicija į savęs ugdymą skirtingose sferose ;)