Beatos virtuvė. Žurnalas. Ruduo Nr.13 (2017)
Beatos virtuvė. Žurnalas. Ruduo Nr.13 (2017)
1
  • Išparduota.
Kupinas rudens turtų ir gausos „Beatos virtuvė" žurnalo numeris, pilnas sugrįžimo į namus (ir į save) džiaugsmo bei skaniausių istorijų. Beveik nacionalinis tyrimas apie cepelinus ir viskas, ką reikia žinoti, norint surengti cepelinų balių draugams: nuo stalo puošybos idėjų iki žinomiausių regioninių receptų. Nauji sezoniniai patiekalai skaniausiems rudens vakarams, kvepiantiems slyvomis, obuoliais, moliūgais ir kriaušėmis.Taupių vakarienių planas šeimai: patiekalo kaina iki 5 eurų.„Nervus į…
0
Beatos virtuvė. Žurnalas. Ruduo Nr.13 (2017)
SKAITYTAKNYGA
  • Autorius: Beata Nicholson
  • Leidėjas:
  • Metai: 2017
  • Puslapiai: 154
  • EAN-13: 9772351674025
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 22 x 28 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Beatos virtuvė. Žurnalas. Ruduo Nr.13 (2017) | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Kupinas rudens turtų ir gausos „Beatos virtuvė" žurnalo numeris, pilnas sugrįžimo į namus (ir į save) džiaugsmo bei skaniausių istorijų.

Beveik nacionalinis tyrimas apie cepelinus ir viskas, ką reikia žinoti, norint surengti cepelinų balių draugams: nuo stalo puošybos idėjų iki žinomiausių regioninių receptų.

Nauji sezoniniai patiekalai skaniausiems rudens vakarams, kvepiantiems slyvomis, obuoliais, moliūgais ir kriaušėmis.
Taupių vakarienių planas šeimai: patiekalo kaina iki 5 eurų.
„Nervus į konservus" – įkvėpimas naujiems vasaros ir rudens skoniams stiklainiuose.
Gardus kulinarinės kelionės po Varšuvą pasakojimas ir tobulas planas gurmaniškai savaitgalio išvykai pas kaimynus.

Trys būdai, kaip dailiai išskaptuoti moliūgą ir idėjos atgaivinti bei pralinksminti prieskonių lentyną.

Taip pat išskirtinės žmonių istorijos, kaip pagauti laimę neužkariaujant pasaulio ir (ne)įkopus į Kilimandžarą, bet tapti laimingu čia, savame mieste, savame darbe, namuose, šeimoje.

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!


Kupinas rudens turtų ir gausos „Beatos virtuvė" žurnalo numeris, pilnas sugrįžimo į namus (ir į save) džiaugsmo bei skaniausių istorijų.

Beveik nacionalinis tyrimas apie cepelinus ir viskas, ką reikia žinoti, norint surengti cepelinų balių draugams: nuo stalo puošybos idėjų iki žinomiausių regioninių receptų.

Nauji sezoniniai patiekalai skaniausiems rudens vakarams, kvepiantiems slyvomis, obuoliais, moliūgais ir kriaušėmis.
Taupių vakarienių planas šeimai: patiekalo kaina iki 5 eurų.
„Nervus į konservus" – įkvėpimas naujiems vasaros ir rudens skoniams stiklainiuose.
Gardus kulinarinės kelionės po Varšuvą pasakojimas ir tobulas planas gurmaniškai savaitgalio išvykai pas kaimynus.

Trys būdai, kaip dailiai išskaptuoti moliūgą ir idėjos atgaivinti bei pralinksminti prieskonių lentyną.

Taip pat išskirtinės žmonių istorijos, kaip pagauti laimę neužkariaujant pasaulio ir (ne)įkopus į Kilimandžarą, bet tapti laimingu čia, savame mieste, savame darbe, namuose, šeimoje.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%