Atsiliepimai
Formatai:
Aprašymas
Acrylamide in Food: Analysis, Content and Potential Health Effects provides the recent analytical methodologies for acrylamide detection, up-to-date information about its occurrence in various foods (such as bakery products, fried potato products, coffee, battered products, water, table olives etc.), and its interaction mechanisms and health effects.
The book is designed for food scientists, technologists, toxicologists, and food industry workers, providing an invaluable industrial reference book that is also ideal for academic libraries that cover the domains of food production or food science.
As the World Health Organization has declared that acrylamide represents a potential health risk, there has been, in recent years, an increase in material on the formation and presence of acrylamide in different foods. This book compiles and synthesizes that information in a single source, thus enabling those in one discipline to become familiar with the concepts and applications in other disciplines of food science.
Formatai:
Acrylamide in Food: Analysis, Content and Potential Health Effects provides the recent analytical methodologies for acrylamide detection, up-to-date information about its occurrence in various foods (such as bakery products, fried potato products, coffee, battered products, water, table olives etc.), and its interaction mechanisms and health effects.
The book is designed for food scientists, technologists, toxicologists, and food industry workers, providing an invaluable industrial reference book that is also ideal for academic libraries that cover the domains of food production or food science.
As the World Health Organization has declared that acrylamide represents a potential health risk, there has been, in recent years, an increase in material on the formation and presence of acrylamide in different foods. This book compiles and synthesizes that information in a single source, thus enabling those in one discipline to become familiar with the concepts and applications in other disciplines of food science.
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Perskaityta knyga: Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio. Knygos kokybė įvertinta knygos.lt ekspertų.
Atsiliepimai