El. knyga: 262,59 €
Atsiliepimai
Formatai:
262,59 €El. knyga
Aprašymas
The processing of food is no longer simple or straightforward, but is now a highly inter-disciplinary science. A number of new techniques have developed to extend shelf-life, minimize risk, protect the environment, and improve functional, sensory, and nutritional properties. Since 1999 when the first edition of this book was published, it has facilitated readers' understanding of the methods, technology, and science involved in the manipulation of conventional and newer sophisticated food preservation methods.
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
Formatai:
262,59 €El. knyga
Rašyti atsiliepimą
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
Atsiliepimai