Atsiliepimai
Aprašymas
Žuvys mūsų valgiaraštyje yra labai svarbios. Paprastai mitybos specialistai pataria atsisakyti riebaus maisto, tačiau žuvis priešingai – kuo riebesnė, tuo geresnė. Net ir nesilaikydami sveikos mitybos principų, žuvų patiekalų neišbraukiame iš šeimos valgiaraščio: jie greitai ir paprastai paruošiami, o ką jau kalbėti apie gamybos būdų įvairovę.
Šia knyga ir siekiame, kad žuvis – puikus maisto produktas – taptų dar patrauklesnė jos mėgėjams, o abejingus suviliotų jos paragauti.
Puikaus laimikio! Jei ne iš jūros, tai nuo viryklės ar iš orkaitės.
Žuvys mūsų valgiaraštyje yra labai svarbios. Paprastai mitybos specialistai pataria atsisakyti riebaus maisto, tačiau žuvis priešingai – kuo riebesnė, tuo geresnė. Net ir nesilaikydami sveikos mitybos principų, žuvų patiekalų neišbraukiame iš šeimos valgiaraščio: jie greitai ir paprastai paruošiami, o ką jau kalbėti apie gamybos būdų įvairovę.
Šia knyga ir siekiame, kad žuvis – puikus maisto produktas – taptų dar patrauklesnė jos mėgėjams, o abejingus suviliotų jos paragauti.
Puikaus laimikio! Jei ne iš jūros, tai nuo viryklės ar iš orkaitės.
Atsiliepimai