Atsiliepimai
Aprašymas
Žuvys mūsų valgiaraštyje yra labai svarbios. Paprastai mitybos specialistai pataria atsisakyti riebaus maisto, tačiau žuvis priešingai – kuo riebesnė, tuo geresnė. Net ir nesilaikydami sveikos mitybos principų, žuvų patiekalų neišbraukiame iš šeimos valgiaraščio: jie greitai ir paprastai paruošiami, o ką jau kalbėti apie gamybos būdų įvairovę.
Šia knyga ir siekiame, kad žuvis – puikus maisto produktas – taptų dar patrauklesnė jos mėgėjams, o abejingus suviliotų jos paragauti.
Puikaus laimikio! Jei ne iš jūros, tai nuo viryklės ar iš orkaitės.
                                                Perskaityta knyga:
                                                                                                    Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
                                                    
                                                                                            
Knygą išsiųs knygos pardavėjas ColdGrim.
Pardavėjo reitingas: 100%
                                                Perskaityta knyga:
                                                                                                    Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
                                                    
                                                                                            
Knygą išsiųs knygos pardavėjas VyckaK.
Pardavėjo reitingas: 99%
                                                Perskaityta knyga:
                                                                                                    Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
                                                    
                                                                                            
Knygą išsiųs knygos pardavėjas N.Sumni.
Pardavėjo reitingas: 65%
Žuvys mūsų valgiaraštyje yra labai svarbios. Paprastai mitybos specialistai pataria atsisakyti riebaus maisto, tačiau žuvis priešingai – kuo riebesnė, tuo geresnė. Net ir nesilaikydami sveikos mitybos principų, žuvų patiekalų neišbraukiame iš šeimos valgiaraščio: jie greitai ir paprastai paruošiami, o ką jau kalbėti apie gamybos būdų įvairovę.
Šia knyga ir siekiame, kad žuvis – puikus maisto produktas – taptų dar patrauklesnė jos mėgėjams, o abejingus suviliotų jos paragauti.
Puikaus laimikio! Jei ne iš jūros, tai nuo viryklės ar iš orkaitės.
Atsiliepimai