Atsiliepimai
Aprašymas
Suktinukai, valgyti Vietname, karamelizuota kiauliena sluoksniuotoje tešloje iš Kantono, pyragėliai nuo Bankoko gatvės kampo, tadžinai, ruošti Maroke, braziliška duonelė su sūriu, kurią visi paeiliui minko rankomis, gurkšnodami raudonąjį vyną, tarama su vasabiais, empanados su įvairiais įdarais, kepti aštuonkojų rutuliukai takojakiai, švediški Malakoff... Visi šioje knygoje esantys receptai atsirado iš kulinarinių kelionių ir dėl jose sutiktų geranoriškų žmonių, kurie maloniai pasidalijo savo nacionalinės virtuvės ypatumais.
Vienas geriausių kulinarų ir konditerių, 20 milijonų lankytojų turinčio tinklaraščio „La Cuisine de Bernard“ įkūrėjas, žavus prancūzas Bernard’as Laurance’as knygoje atskleidžia įvairių nacionalinių pasaulio virtuvių šedevrų receptus. Pažinkite pasaulį ragaudami nacionalinius įvairių šalių patiekalus ir nedvejodami pridėkite savąjį žiupsnį druskos!
Suktinukai, valgyti Vietname, karamelizuota kiauliena sluoksniuotoje tešloje iš Kantono, pyragėliai nuo Bankoko gatvės kampo, tadžinai, ruošti Maroke, braziliška duonelė su sūriu, kurią visi paeiliui minko rankomis, gurkšnodami raudonąjį vyną, tarama su vasabiais, empanados su įvairiais įdarais, kepti aštuonkojų rutuliukai takojakiai, švediški Malakoff... Visi šioje knygoje esantys receptai atsirado iš kulinarinių kelionių ir dėl jose sutiktų geranoriškų žmonių, kurie maloniai pasidalijo savo nacionalinės virtuvės ypatumais.
Vienas geriausių kulinarų ir konditerių, 20 milijonų lankytojų turinčio tinklaraščio „La Cuisine de Bernard“ įkūrėjas, žavus prancūzas Bernard’as Laurance’as knygoje atskleidžia įvairių nacionalinių pasaulio virtuvių šedevrų receptus. Pažinkite pasaulį ragaudami nacionalinius įvairių šalių patiekalus ir nedvejodami pridėkite savąjį žiupsnį druskos!
Atsiliepimai
kada pasirodys si knyga? labai jos laukiu :)