Apgyvendinimo ir maitinimo sektoriaus profesijos (anglų k.)

iš viso 11
Rodoma 1-1111


Wigley, T: How to Butter Toast
Wigley, T: How to Butter Toast Tara Wigley
24,69 €
  • Išsiųsime per 12–16 d.d.

Noma 2.0
Noma 2.0 René Redzepi, Mett...
102,19 €
  • Išsiųsime per 12–16 d.d.

On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, Global Edition
On Cooking: A Textbook of Culina... Sarah Labensky, Al...
111,89 €
  • Išsiųsime per 12–16 d.d.

Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
Foundations of Flavor: The Noma... René Redzepi, Davi...
55,69 €
  • Išsiųsime per 12–16 d.d.

Institut Paul Bocuse Gastronomique
Institut Paul Bocuse Gastronomique
107,09 €
  • Išsiųsime per 12–16 d.d.

The Essence of Gastronomy
The Essence of Gastronomy Peter Klosse
182,79 €
  • Išsiųsime per 12–16 d.d.

Hotel & Catering Milestones. Lehr- und Arbeitsbuch mit KMK-Prüfungen
Hotel & Catering Milestones. Leh...
21,79 €
  • Išsiųsime per 12–16 d.d.

What's Cooking in Chemistry?
What's Cooking in Chemistry?
40,39 €
  • Išsiųsime per 12–16 d.d.

A Guide for Service Professionals + Beilage
A Guide for Service Professional... Wilhelm Gutmayer,...
  • Išparduota

Study Guide for On Baking (Update)
Study Guide for On Baking (Update) Sarah Labensky, Pr...
  • Išparduota

Gemüse und Früchte schnitzen
Gemüse und Früchte schnitzen Xiang Wang
  • Išparduota