Atsiliepimai
Aprašymas
Knygoje „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“ išradingi Jurgitos Djakonovaitės žaliavalgiškos virtuvės receptai.
Manote, kad žaliavalgiška virtuvė – tai vien prėsko skonio daržovės ir salotų lapai? Knygos „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“ autorė pasirengusi šį stereotipą paneigti. Jau antrus metus ji nesustodama kuria, eksperimentuoja, derina įvairius produktus ir ieško naujų skonių.
Kaip teigia Jurgita, jos misija – kurti tokius patiekalus, kurių skonis būtų priimtinas ne tik prisiekusiems žaliavalgiams, bet ir kiekvienam, siekiančiam valgyti sveikiau: „Noriu parodyti, kad maistą galima paruošti skaniai ir kūrybiškai jo neverdant, netroškinat, nečirškinant keptuvėje. Toks maistas išsaugo visas vertingąsias savybes, bet skoniu primena tradicinį.
Iš žalių, neapdorotų produktų galima paruošti bet kokį gardų patiekalą: sriubą, užtepą, maltinukus, ir netgi „silkę“ pataluose. Na, o žaliavalgiškiems saldumynams ar ledams apskritai abejingų nelieka. Tad kviečiu drauge pasinerti į gardžių eksperimentų pasaulį. Gaminti, skanauti, patirti naujų atradimų džiaugsmą“.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas GeraKnyga.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Pranas.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Ieva MV.
Pardavėjo reitingas: 98%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Sonata1987.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.
Pardavėjo reitingas: 92%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas vidule.
Pardavėjo reitingas: 100%
Knygoje „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“ išradingi Jurgitos Djakonovaitės žaliavalgiškos virtuvės receptai.
Manote, kad žaliavalgiška virtuvė – tai vien prėsko skonio daržovės ir salotų lapai? Knygos „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“ autorė pasirengusi šį stereotipą paneigti. Jau antrus metus ji nesustodama kuria, eksperimentuoja, derina įvairius produktus ir ieško naujų skonių.
Kaip teigia Jurgita, jos misija – kurti tokius patiekalus, kurių skonis būtų priimtinas ne tik prisiekusiems žaliavalgiams, bet ir kiekvienam, siekiančiam valgyti sveikiau: „Noriu parodyti, kad maistą galima paruošti skaniai ir kūrybiškai jo neverdant, netroškinat, nečirškinant keptuvėje. Toks maistas išsaugo visas vertingąsias savybes, bet skoniu primena tradicinį.
Iš žalių, neapdorotų produktų galima paruošti bet kokį gardų patiekalą: sriubą, užtepą, maltinukus, ir netgi „silkę“ pataluose. Na, o žaliavalgiškiems saldumynams ar ledams apskritai abejingų nelieka. Tad kviečiu drauge pasinerti į gardžių eksperimentų pasaulį. Gaminti, skanauti, patirti naujų atradimų džiaugsmą“.
Atsiliepimai
Puikūs žaliavalgiški receptai. Iš Lietuvoje galimų įsigyti daržovių ir vaisių bei riešutų!
Kol kas geriausia žaliavalgiškų receptų knyga kurią turiu. Joje yra visko, nuo džiovintų duonelių, įvairių užtepų, įv. riešutų pieno, salotų, daigų, sriubų, salotų, padažų, lauko žolių iki tobulų desertų, trūksta tik kokteilių, knygoje jų vos keli, bet šiaip neturiu jai priekaištų :)