Atsiliepimai
Aprašymas
Nuostabi meilės svajingajame Paryžiuje istorija, kurioje prancūzų virtuvė susilieja su magišku literatūros pasauliu.
Orėli, žavinga restorano „Le Temps des Cerises" savininkė, jau metus draugauja su Andrė Šabanė, vyriausiuoju leidyklos „Éditions Opale" redaktoriumi ir sėkmingu autoriumi, pasirašančiu Roberto Milerio slapyvardžiu. Artėja Valentino diena, tad Andrė būtų idealus metas pasipiršti...
Tačiau įsikišęs likimas sumaišo kortas – tą vakarą Andrė pristato savo naują knygą ir atskleidžia, kas esąs, o Orėli sužino, kad jos nedidukas restoranas įvertintas „Michelin" žvaigžde. Netikėta šlovė merginą itin pradžiugina, kol paaiškėja, kad įvyko nesusipratimas. Iš tikrųjų „Michelin" pelnė kitas restoranas tokiu pat pavadinimu, ir jo šefas, arogantiškasis Žanas Mari Maronjė, pasimėgaudamas išjuokia tariamą Orėli naivumą.
Vis dėlto gyvai sutikusi garsųjį šefą Orėli nusprendžia iš jo pasimokyti kulinarijos meno. Šis žavus mėlynakis ne tik dieviškai gamina, bet ir garbina meną ir yra nepataisomas romantikas. Kuo baigsis jųdviejų pažintis, kai sėkmės ir moterų dėmesio išlepintas Žanas pirmąsyk pajus pavydo geluonį?
Nicolas Barreau – prancūzų rašytojas, visą pasaulį sužavėjęs savo romanais. „Sofoklis" jau išleido šias autoriaus knygas: „Paryžius visada gera mintis", „Vieną vakarą Paryžiuje", „Moters šypsena", „Mažų stebuklų kavinė" ir „Meilės laiškai iš Monmartro". Jo knygos visame pasaulyje parduotos didesniu nei trijų milijonų tiražu.
„N. Barreau – tikras romantinės komedijos meistras." – La Stampa
EXTRA 50 % nuolaida
Kupono kodas: EXTRA
Akcija baigiasi už 6d.15:43:01
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Skaitom!.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Eglė_v.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas DovilėN.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Kamilebu.
Pardavėjo reitingas: 80%
Nuostabi meilės svajingajame Paryžiuje istorija, kurioje prancūzų virtuvė susilieja su magišku literatūros pasauliu.
Orėli, žavinga restorano „Le Temps des Cerises" savininkė, jau metus draugauja su Andrė Šabanė, vyriausiuoju leidyklos „Éditions Opale" redaktoriumi ir sėkmingu autoriumi, pasirašančiu Roberto Milerio slapyvardžiu. Artėja Valentino diena, tad Andrė būtų idealus metas pasipiršti...
Tačiau įsikišęs likimas sumaišo kortas – tą vakarą Andrė pristato savo naują knygą ir atskleidžia, kas esąs, o Orėli sužino, kad jos nedidukas restoranas įvertintas „Michelin" žvaigžde. Netikėta šlovė merginą itin pradžiugina, kol paaiškėja, kad įvyko nesusipratimas. Iš tikrųjų „Michelin" pelnė kitas restoranas tokiu pat pavadinimu, ir jo šefas, arogantiškasis Žanas Mari Maronjė, pasimėgaudamas išjuokia tariamą Orėli naivumą.
Vis dėlto gyvai sutikusi garsųjį šefą Orėli nusprendžia iš jo pasimokyti kulinarijos meno. Šis žavus mėlynakis ne tik dieviškai gamina, bet ir garbina meną ir yra nepataisomas romantikas. Kuo baigsis jųdviejų pažintis, kai sėkmės ir moterų dėmesio išlepintas Žanas pirmąsyk pajus pavydo geluonį?
Nicolas Barreau – prancūzų rašytojas, visą pasaulį sužavėjęs savo romanais. „Sofoklis" jau išleido šias autoriaus knygas: „Paryžius visada gera mintis", „Vieną vakarą Paryžiuje", „Moters šypsena", „Mažų stebuklų kavinė" ir „Meilės laiškai iš Monmartro". Jo knygos visame pasaulyje parduotos didesniu nei trijų milijonų tiražu.
„N. Barreau – tikras romantinės komedijos meistras." – La Stampa
Atsiliepimai
Nuostabi knyga - romantika, humoras, lengvumas ir nesibaigianti intriga.
Lengva knyga. Įdomu, kad pasakojimas iš dviejų skirtingų perspektyvų.
Autorius ne tik puikus santykių specialistas, bet ir lengvo, smaikštaus žodžio profesionalas, ir dar gurmanas. Skaityti lengva ir nereikia knygose tų smurto ir sekso scenų, karaliavusių knygose prieš keletą metų.
Gera knyga, daug sužinai apie maisto gamybą