Atsiliepimai
Aprašymas
Tarptautiniuose "World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu pripažinto „VMG“ autoriai pristato dar vieną naujieną Lietuvos knygų leidyboje – pirmąjį šalyje kulinarinį vadovėlį mokykloms!
Žymiausias Lietuvos kulinarinis projektas VMG, bendradarbiaudami LR Švietimo ir mokslo ministerija, pedagogais bei dietologais, pristato specialiai kulinarinėms pamokoms pritaikytą puikių receptų rinkinį ir atsakymus į dažniausiai virtuvėje kylančius klausimus. Rekomenduojamas 5-12 klasių moksleiviams, šis vadovėlis padės pačius reikalingiausius pagrindus mokantis apie sveiko maisto gamybą, virtuvės įrankius, techniką, sezoninius produktus, jų saugojimą, paruošimą bei derinimą.
Visi vadovėlyje pateikti receptai pritaikyti gamybai didelėse grupėse, turint tam vieną arba dvi pamokas iš eilės. Receptai suskirstyti į tokius skyrius kaip pusryčiai, sriubos, karšti patiekalai, desertai ir kita. Kūrybiški ir informatyvus skyriai apie stalo etiketą bei serviravimą taip pat užtikrins, kad su kulinarijos pasauliu moksleiviai bus supažindinami
Įdomiai ir tikrai įkvepiančiai.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Almuzeee.
Pardavėjo reitingas: 94%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Pranas.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.
Pardavėjo reitingas: 92%
Tarptautiniuose "World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu pripažinto „VMG“ autoriai pristato dar vieną naujieną Lietuvos knygų leidyboje – pirmąjį šalyje kulinarinį vadovėlį mokykloms!
Žymiausias Lietuvos kulinarinis projektas VMG, bendradarbiaudami LR Švietimo ir mokslo ministerija, pedagogais bei dietologais, pristato specialiai kulinarinėms pamokoms pritaikytą puikių receptų rinkinį ir atsakymus į dažniausiai virtuvėje kylančius klausimus. Rekomenduojamas 5-12 klasių moksleiviams, šis vadovėlis padės pačius reikalingiausius pagrindus mokantis apie sveiko maisto gamybą, virtuvės įrankius, techniką, sezoninius produktus, jų saugojimą, paruošimą bei derinimą.
Visi vadovėlyje pateikti receptai pritaikyti gamybai didelėse grupėse, turint tam vieną arba dvi pamokas iš eilės. Receptai suskirstyti į tokius skyrius kaip pusryčiai, sriubos, karšti patiekalai, desertai ir kita. Kūrybiški ir informatyvus skyriai apie stalo etiketą bei serviravimą taip pat užtikrins, kad su kulinarijos pasauliu moksleiviai bus supažindinami
Įdomiai ir tikrai įkvepiančiai.
Atsiliepimai
O man nepatiko, Tikejaus daugiau patarimu, juk vis tik vadovelis. O radau tik primityvius pamokymus ir eilinius receptus
Gera knyga kaip pradedantiesiems ir pažengusiems.
Labai puiki knyga, ypač vaikams, viskas labai nuosekliai, smagiai ir įdomiai paaiškinta, manau kiekvienas užsimanytų gaminti :))
Knygoje pateikti receptai atrodo paprasti bet kiekviename iš jų yra netikėtas ingridientas kuris griauna mitus ir veda i naujo skonio atradimą.
Puiki knyga! Viskas labai aiškiai išdėstyta, yra puikių patarimų.