Viskas apie konservavimą namuose
Viskas apie konservavimą namuose
1
  • Išparduota.
Konservavimas - vienas pagrindinių būdų paruošti maisto produktus ilgai laikyti saugojimui. Šioje knygoje pateikiama daugybė jau išbandytų ir patikimų receptų konkretiems produktams konservuoti. Laikydamiesi nesudėtingų nurodymų, Jūs neabejotinai pasieksite norimo rezultato. Čia pateikiami receptai, kaip paruošti sūdytus gaminius su mažesniu druskos kiekiu nei įprastai, taip pat džemus bei drebučius su nedaug cukraus. Ši knyga bus puiki pagalbinė priemonė, kuri padės Jums drąsiai jaustis, ruoš…
  • Leidėjas:
  • Metai: 2012
  • Puslapiai: 96
  • ISBN: 9786094560873
  • Formatas: 16,5 x 24 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Viskas apie konservavimą namuose Minkšti viršeliai - 2012

Atsiliepimai

    • 2014-11-01

    Tikrai labai gera knyga, daug vertingos informacijos, tikrai rekomenduočiau.

    Tikrai labai gera knyga, daug vertingos informacijos, tikrai rekomenduočiau.

Aprašymas

Konservavimas - vienas pagrindinių būdų paruošti maisto produktus ilgai laikyti saugojimui. Šioje knygoje pateikiama daugybė jau išbandytų ir patikimų receptų konkretiems produktams konservuoti. Laikydamiesi nesudėtingų nurodymų, Jūs neabejotinai pasieksite norimo rezultato.

Čia pateikiami receptai, kaip paruošti sūdytus gaminius su mažesniu druskos kiekiu nei įprastai, taip pat džemus bei drebučius su nedaug cukraus. Ši knyga bus puiki pagalbinė priemonė, kuri padės Jums drąsiai jaustis, ruošiant konservuotus gaminius namie.

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Leidėjas: Bestiary
  • Metai: 2012
  • Puslapiai: 96
  • ISBN: 9786094560873
  • Formatas: 16,5 x 24 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Atsiliepimai

    • Skaitytojas
    • 2014-11-01

    Tikrai labai gera knyga, daug vertingos informacijos, tikrai rekomenduočiau.

Rodyti daugiau
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 100%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%