Atsiliepimai
Tai atradimas, ir tikrai ne receptų knyga. Tiek naudingų išaiškinimų pateiktų mokslo kalba vienoje knygoje apie kulinariją, dar nesutikau. Dabar daug ką galiu p...
Tai atradimas, ir tikrai ne receptų knyga. Tiek naudingų išaiškinimų pateiktų mokslo kalba vienoje knygoje apie kulinariją, dar nesutikau. Dabar daug ką galiu paaiškinti, o ne tikėtis, kad tiesiog pavyks.
Kulinarijos pagrindai!
Kulinarijos pagrindai!
Labai patiko, surašyti pagrindai, lengvai ir linksmai skaitosi. Pliusas, kad paaiškinti fizikiniai dėsniai kodėl maisto produktai vienaip ir kitaip elgiasi :) ...
Labai patiko, surašyti pagrindai, lengvai ir linksmai skaitosi. Pliusas, kad paaiškinti fizikiniai dėsniai kodėl maisto produktai vienaip ir kitaip elgiasi :) Vienareikšmiškai rekomenduoju.
Nuostabi knyga, vertinga kiekvienoje virtuvėje!
Nuostabi knyga, vertinga kiekvienoje virtuvėje!
Aprašymas
Jeigu: sugebate prisvilinti net vandenį,
geriau mirsite badu nei kaisite puodus,
svarbiausias numeris jūsų telefone – maisto pristatymo į namus,
jums reikia šios knygos!
Joje – viskas, ką reikia žinoti kiekvienam įžengiančiam į virtuvę. Tai nuoseklus, išsamus, patikimas ir autoriaus patikrintas gaminimo vadovas nuo pirmo žingsnio (samčio). Jums tikrai pasiseks!
Giedrius Vilpišauskas – ne profesionalus kulinaras. Ir ši knyga – ne receptų knyga. Gyvenime autoriui teko dirbti programuotoju, verslo procesų analitiku, projektų vadovu. Todėl jis įpratęs klausti ir gauti tikslius atsakymus. Kaip žinoti, kas tikrai svarbu? Kaip įgyti tą „šeštąjį pojūtį", leidžiantį virtuvėje jaustis lyg dirigentui priešais orkestrą, jeigu niekada rankoje nesi laikęs samčio? Ar kiekvienas gali išmokti gaminti?
Dabartinės kulinarinės knygos – lyg dainelių rinkiniai, užrašyti pagal tikslias natas. Giedrius Vilpišauskas sako: „Virtuvės užkariavimo menas" – jūsų kompozicijos pagrindas. Po šios knygos jums nebereikės receptų – jūs juos kursite patys!
„Tai knyga tiems, kurie nenori aklai sekti recepto instrukcijų ir, jeigu nepavyksta, skųstis, kad receptas blogas, kad autorius idiotas ar kad keptuvė kreiva. Tai knyga mėgstantiems klausti „kodėl" ir gauti išsamius atsakymus arba aiškias nuorodas, kaip tuos atsakymus rasti pačiam. Tai vadovėlis tiems, kurie virtuvėje nemoka ničnieko, žingsnis po žingsnio mokantis įvairiausių vis sudėtingėjančių virtuvės technikų. Čia didžiausios klaidos paaiškinamos iš anksto, kad būtų galima jų nesunkiai išvengti. Ir dar. Šią knygą skiriu vyrams."
Leidykla priduria: bet ji nepaprastai reikalinga ir moterims.
Imkite samtį, peilį, knygą ir užkariaukite savo virtuvę pagal visas kulinarinio meno taisykles.
Ir galų gale išsivirkite tikro sultinio!
EXTRA 25 %nuolaida
Kupono kodas: SUPER
Akcija baigiasi už 3d.14:37:06
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Rezervuok ir atsiimk po 30 minučių!
Knygynų darbo metu.
Už tą pačią 13,72 € kainą (kasoje pasakę kodą SUPER) pirkite knygos.lt knygynuose.
Informacija atnaujinta balandžio 18 d. 17:21
Apgailestaujame, tačiau prekės rezervacija nesėkminga. Jūsų pasirinktame knygyne šios prekės nebeturime.
Prašome patikrinti likutį kituose knygynuose arba užsisakyti internetu ir pasirinkti patogiausią pristatymo būdą. Galima rinktis atsiėmimą knygyne arba į artimiausią paštomatą.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio.
Jeigu: sugebate prisvilinti net vandenį,
geriau mirsite badu nei kaisite puodus,
svarbiausias numeris jūsų telefone – maisto pristatymo į namus,
jums reikia šios knygos!
Joje – viskas, ką reikia žinoti kiekvienam įžengiančiam į virtuvę. Tai nuoseklus, išsamus, patikimas ir autoriaus patikrintas gaminimo vadovas nuo pirmo žingsnio (samčio). Jums tikrai pasiseks!
Giedrius Vilpišauskas – ne profesionalus kulinaras. Ir ši knyga – ne receptų knyga. Gyvenime autoriui teko dirbti programuotoju, verslo procesų analitiku, projektų vadovu. Todėl jis įpratęs klausti ir gauti tikslius atsakymus. Kaip žinoti, kas tikrai svarbu? Kaip įgyti tą „šeštąjį pojūtį", leidžiantį virtuvėje jaustis lyg dirigentui priešais orkestrą, jeigu niekada rankoje nesi laikęs samčio? Ar kiekvienas gali išmokti gaminti?
Dabartinės kulinarinės knygos – lyg dainelių rinkiniai, užrašyti pagal tikslias natas. Giedrius Vilpišauskas sako: „Virtuvės užkariavimo menas" – jūsų kompozicijos pagrindas. Po šios knygos jums nebereikės receptų – jūs juos kursite patys!
„Tai knyga tiems, kurie nenori aklai sekti recepto instrukcijų ir, jeigu nepavyksta, skųstis, kad receptas blogas, kad autorius idiotas ar kad keptuvė kreiva. Tai knyga mėgstantiems klausti „kodėl" ir gauti išsamius atsakymus arba aiškias nuorodas, kaip tuos atsakymus rasti pačiam. Tai vadovėlis tiems, kurie virtuvėje nemoka ničnieko, žingsnis po žingsnio mokantis įvairiausių vis sudėtingėjančių virtuvės technikų. Čia didžiausios klaidos paaiškinamos iš anksto, kad būtų galima jų nesunkiai išvengti. Ir dar. Šią knygą skiriu vyrams."
Leidykla priduria: bet ji nepaprastai reikalinga ir moterims.
Imkite samtį, peilį, knygą ir užkariaukite savo virtuvę pagal visas kulinarinio meno taisykles.
Ir galų gale išsivirkite tikro sultinio!
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Perskaityta knyga: Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio. Knygos kokybė įvertinta knygos.lt ekspertų.
Atsiliepimai
Visi maisto pagrindai ant delno.
Labai patiko, surašyti pagrindai, lengvai ir linksmai skaitosi. Pliusas, kad paaiškinti fizikiniai dėsniai kodėl maisto produktai vienaip ir kitaip elgiasi :) Vienareikšmiškai rekomenduoju.
Puiki knyga!
Kulinarijos pagrindai!
Tai atradimas, ir tikrai ne receptų knyga. Tiek naudingų išaiškinimų pateiktų mokslo kalba vienoje knygoje apie kulinariją, dar nesutikau. Dabar daug ką galiu paaiškinti, o ne tikėtis, kad tiesiog pavyks.
Puiki knyga.
Nuostabi knyga, vertinga kiekvienoje virtuvėje!