Atsiliepimai
Tai atradimas, ir tikrai ne receptų knyga. Tiek naudingų išaiškinimų pateiktų mokslo kalba vienoje knygoje apie kulinariją, dar nesutikau. Dabar daug ką galiu p...
Tai atradimas, ir tikrai ne receptų knyga. Tiek naudingų išaiškinimų pateiktų mokslo kalba vienoje knygoje apie kulinariją, dar nesutikau. Dabar daug ką galiu paaiškinti, o ne tikėtis, kad tiesiog pavyks.
Kulinarijos pagrindai!
Kulinarijos pagrindai!
Labai patiko, surašyti pagrindai, lengvai ir linksmai skaitosi. Pliusas, kad paaiškinti fizikiniai dėsniai kodėl maisto produktai vienaip ir kitaip elgiasi :) ...
Labai patiko, surašyti pagrindai, lengvai ir linksmai skaitosi. Pliusas, kad paaiškinti fizikiniai dėsniai kodėl maisto produktai vienaip ir kitaip elgiasi :) Vienareikšmiškai rekomenduoju.
Nuostabi knyga, vertinga kiekvienoje virtuvėje!
Nuostabi knyga, vertinga kiekvienoje virtuvėje!
Formatai:
Aprašymas
Jeigu: sugebate prisvilinti net vandenį,
geriau mirsite badu nei kaisite puodus,
svarbiausias numeris jūsų telefone – maisto pristatymo į namus,
jums reikia šios knygos!
Joje – viskas, ką reikia žinoti kiekvienam įžengiančiam į virtuvę. Tai nuoseklus, išsamus, patikimas ir autoriaus patikrintas gaminimo vadovas nuo pirmo žingsnio (samčio). Jums tikrai pasiseks!
Giedrius Vilpišauskas – ne profesionalus kulinaras. Ir ši knyga – ne receptų knyga. Gyvenime autoriui teko dirbti programuotoju, verslo procesų analitiku, projektų vadovu. Todėl jis įpratęs klausti ir gauti tikslius atsakymus. Kaip žinoti, kas tikrai svarbu? Kaip įgyti tą „šeštąjį pojūtį", leidžiantį virtuvėje jaustis lyg dirigentui priešais orkestrą, jeigu niekada rankoje nesi laikęs samčio? Ar kiekvienas gali išmokti gaminti?
Dabartinės kulinarinės knygos – lyg dainelių rinkiniai, užrašyti pagal tikslias natas. Giedrius Vilpišauskas sako: „Virtuvės užkariavimo menas" – jūsų kompozicijos pagrindas. Po šios knygos jums nebereikės receptų – jūs juos kursite patys!
„Tai knyga tiems, kurie nenori aklai sekti recepto instrukcijų ir, jeigu nepavyksta, skųstis, kad receptas blogas, kad autorius idiotas ar kad keptuvė kreiva. Tai knyga mėgstantiems klausti „kodėl" ir gauti išsamius atsakymus arba aiškias nuorodas, kaip tuos atsakymus rasti pačiam. Tai vadovėlis tiems, kurie virtuvėje nemoka ničnieko, žingsnis po žingsnio mokantis įvairiausių vis sudėtingėjančių virtuvės technikų. Čia didžiausios klaidos paaiškinamos iš anksto, kad būtų galima jų nesunkiai išvengti. Ir dar. Šią knygą skiriu vyrams."
Leidykla priduria: bet ji nepaprastai reikalinga ir moterims.
Imkite samtį, peilį, knygą ir užkariaukite savo virtuvę pagal visas kulinarinio meno taisykles.
Ir galų gale išsivirkite tikro sultinio!
Formatai:
Jeigu: sugebate prisvilinti net vandenį,
geriau mirsite badu nei kaisite puodus,
svarbiausias numeris jūsų telefone – maisto pristatymo į namus,
jums reikia šios knygos!
Joje – viskas, ką reikia žinoti kiekvienam įžengiančiam į virtuvę. Tai nuoseklus, išsamus, patikimas ir autoriaus patikrintas gaminimo vadovas nuo pirmo žingsnio (samčio). Jums tikrai pasiseks!
Giedrius Vilpišauskas – ne profesionalus kulinaras. Ir ši knyga – ne receptų knyga. Gyvenime autoriui teko dirbti programuotoju, verslo procesų analitiku, projektų vadovu. Todėl jis įpratęs klausti ir gauti tikslius atsakymus. Kaip žinoti, kas tikrai svarbu? Kaip įgyti tą „šeštąjį pojūtį", leidžiantį virtuvėje jaustis lyg dirigentui priešais orkestrą, jeigu niekada rankoje nesi laikęs samčio? Ar kiekvienas gali išmokti gaminti?
Dabartinės kulinarinės knygos – lyg dainelių rinkiniai, užrašyti pagal tikslias natas. Giedrius Vilpišauskas sako: „Virtuvės užkariavimo menas" – jūsų kompozicijos pagrindas. Po šios knygos jums nebereikės receptų – jūs juos kursite patys!
„Tai knyga tiems, kurie nenori aklai sekti recepto instrukcijų ir, jeigu nepavyksta, skųstis, kad receptas blogas, kad autorius idiotas ar kad keptuvė kreiva. Tai knyga mėgstantiems klausti „kodėl" ir gauti išsamius atsakymus arba aiškias nuorodas, kaip tuos atsakymus rasti pačiam. Tai vadovėlis tiems, kurie virtuvėje nemoka ničnieko, žingsnis po žingsnio mokantis įvairiausių vis sudėtingėjančių virtuvės technikų. Čia didžiausios klaidos paaiškinamos iš anksto, kad būtų galima jų nesunkiai išvengti. Ir dar. Šią knygą skiriu vyrams."
Leidykla priduria: bet ji nepaprastai reikalinga ir moterims.
Imkite samtį, peilį, knygą ir užkariaukite savo virtuvę pagal visas kulinarinio meno taisykles.
Ir galų gale išsivirkite tikro sultinio!
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Daugiau informacijos apie el. knygas čia >
Atsiliepimai
Labai patiko, surašyti pagrindai, lengvai ir linksmai skaitosi. Pliusas, kad paaiškinti fizikiniai dėsniai kodėl maisto produktai vienaip ir kitaip elgiasi :) Vienareikšmiškai rekomenduoju.
Puiki knyga!
Kulinarijos pagrindai!
Tai atradimas, ir tikrai ne receptų knyga. Tiek naudingų išaiškinimų pateiktų mokslo kalba vienoje knygoje apie kulinariją, dar nesutikau. Dabar daug ką galiu paaiškinti, o ne tikėtis, kad tiesiog pavyks.
Puiki knyga.
Nuostabi knyga, vertinga kiekvienoje virtuvėje!