Pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu! Virtuvės mitų griovėjai. Žiemos numeris
Pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu! Virtuvės mitų griovėjai. Žiemos numeris
3
  • Išparduota
„World Gourmand Cookbook Awards 2014“ apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, šis leidinys nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų. Didžiausiame (daugiau nei 300 puslapių!) tokiame leidinyje Europoje rasite nuostabias maisto bei mados fotosesijas, išskirtinius interviu su įdomiausiais pasaulio šefais bei kulinarinio pasaulio atstovais, įvairius kulinarinius iššūkius, įspūdžius iš VMG kelionių, stalo serviravimo idėjas, visais metų laikais aktualius straip…
0

Pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu! Virtuvės mitų griovėjai. Žiemos numeris | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

„World Gourmand Cookbook Awards 2014“ apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, šis leidinys nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų.

Didžiausiame (daugiau nei 300 puslapių!) tokiame leidinyje Europoje rasite nuostabias maisto bei mados fotosesijas, išskirtinius interviu su įdomiausiais pasaulio šefais bei kulinarinio pasaulio atstovais, įvairius kulinarinius iššūkius, įspūdžius iš VMG kelionių, stalo serviravimo idėjas, visais metų laikais aktualius straipsnius bei informaciją ir – be abejo – autorinius receptus iš sezoninių produktų.

Trečiasis numeris – įkvėptas kelionių: jame rasite skirtingų šalių sriubų bei salotų receptus, šventinius mėsos bei paukštienos marinatus, nuodėmingai gundančius desertus, originalias variacijas silkės bei mišrainių tema ir daug kitų autorinių VMG receptų. Žymiausi Lietuvos vyrai pasakos apie savo pusryčių tradicijas, o žymiausi pasaulio šefai ir konditeriai – apie tai, kaip juos įkvepia džiazas bei kelionės. Gražių švenčių ir žiemos kartu su VMG!

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


„World Gourmand Cookbook Awards 2014“ apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, šis leidinys nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų.

Didžiausiame (daugiau nei 300 puslapių!) tokiame leidinyje Europoje rasite nuostabias maisto bei mados fotosesijas, išskirtinius interviu su įdomiausiais pasaulio šefais bei kulinarinio pasaulio atstovais, įvairius kulinarinius iššūkius, įspūdžius iš VMG kelionių, stalo serviravimo idėjas, visais metų laikais aktualius straipsnius bei informaciją ir – be abejo – autorinius receptus iš sezoninių produktų.

Trečiasis numeris – įkvėptas kelionių: jame rasite skirtingų šalių sriubų bei salotų receptus, šventinius mėsos bei paukštienos marinatus, nuodėmingai gundančius desertus, originalias variacijas silkės bei mišrainių tema ir daug kitų autorinių VMG receptų. Žymiausi Lietuvos vyrai pasakos apie savo pusryčių tradicijas, o žymiausi pasaulio šefai ir konditeriai – apie tai, kaip juos įkvepia džiazas bei kelionės. Gražių švenčių ir žiemos kartu su VMG!

Atsiliepimai

    • Agnė J.
    • 2015-08-15

    Tobulai, subtiliai, paprastai, bet ne kasdieniškai.

Rodyti daugiau
3 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
× promo banner