Atsiliepimai
Aprašymas
Tarptautiniuose "World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, šis leidinys nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų.
Didžiausiame (daugiau nei 300 puslapių!) tokiame leidinyje Europoje rasite nuostabias maisto bei mados fotosesijas, išskirtinius interviu su įdomiausiais pasaulio šefais bei kulinarinio pasaulio atstovais, įvairius kulinarinius iššūkius, įspūdžius iš VMG kelionių, stalo serviravimo idėjas, visais metų laikais aktualius straipsnius bei informaciją ir – be abejo – autorinius receptus iš sezoninių produktų.
Ketvirtąjį numerį įkvėpė muzika ir Lietuvos kulinariniai pasididžiavimai: didžiuotis galime ne tik patiekalais ar produktais, kuriuos pažįstame ir mėgstame nuo vaikystės, bet ir iškiliausiomis Lietuvos maisto verslo asmenybėmis, kurios nuo nepriklausomybės atkūrimo formavo Lietuvos maisto kultūrą.
Pavasario numeryje - specialus septynių ingredientų iššūkis keturiems žinomiems Lietuvos šefams, interviu su geriausia Azijos šefe Lanshu Chen bei visame pasaulyje pripažintu konditeriu Micheal Laiskonis, ir, kaip visada, originalūs VMG receptai: naujos kiaušinienių ir lietinių variacijos, originalūs kotletai ir varškėčiai, taip pat – brusketos, salotos bei desertai su braškėmis.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Gretukas.
Pardavėjo reitingas: 99%
Tarptautiniuose "World Gourmand Cookbook Awards 2014" apdovanojimuose pripažintas geriausiu pasaulyje kulinariniu žurnalu, šis leidinys nė iš tolo neprimena įprastų kulinarinių žurnalų.
Didžiausiame (daugiau nei 300 puslapių!) tokiame leidinyje Europoje rasite nuostabias maisto bei mados fotosesijas, išskirtinius interviu su įdomiausiais pasaulio šefais bei kulinarinio pasaulio atstovais, įvairius kulinarinius iššūkius, įspūdžius iš VMG kelionių, stalo serviravimo idėjas, visais metų laikais aktualius straipsnius bei informaciją ir – be abejo – autorinius receptus iš sezoninių produktų.
Ketvirtąjį numerį įkvėpė muzika ir Lietuvos kulinariniai pasididžiavimai: didžiuotis galime ne tik patiekalais ar produktais, kuriuos pažįstame ir mėgstame nuo vaikystės, bet ir iškiliausiomis Lietuvos maisto verslo asmenybėmis, kurios nuo nepriklausomybės atkūrimo formavo Lietuvos maisto kultūrą.
Pavasario numeryje - specialus septynių ingredientų iššūkis keturiems žinomiems Lietuvos šefams, interviu su geriausia Azijos šefe Lanshu Chen bei visame pasaulyje pripažintu konditeriu Micheal Laiskonis, ir, kaip visada, originalūs VMG receptai: naujos kiaušinienių ir lietinių variacijos, originalūs kotletai ir varškėčiai, taip pat – brusketos, salotos bei desertai su braškėmis.
Atsiliepimai
Labai puiki knyga☺vmg mano mylimiausi☺labai puiku ,kad galima isigyti ir senu leidiniu,kuriu kazkada nespejai isigyti☺
Labai patiko šitas žurnalas, daug paprastų, bet neprastų receptų, super! Man VMG patinka tuo, kad visada viskas gaunasi labai skaniai
Puikus žurnalas, virtuvėje kulinarinių minčių įkvepėjas:)
Šią knygą pirkau dukrai. Ji rašo kelionių ir kulinarijos blog'ą, mėgsta išbandyti naujus receptus, pati fotografuoja ir susižavėjusi VMG žurnalais, jos kolekcijoje visi anksčiau išleisti šios kompanijos žurnalai.