Pasinerkite į aistringą, veržlų ir netikėtumų kupiną kulinarijos vandenyną su naujuoju „Verdu ir kepu". Kultinis maistas – picos, falafeliai, humusas, sparneliai užkariavo visą pasaulį, tad kartu būkite nugalėtojai ir jūs! Mes laužome stereotipus ir gaminame žalios, raudonos ir juodos spalvų picas – ar jūs pasiruošę naujam nuotykiui? Pažvelkite į atsargas nauju kampu – tai ne tik marinuoti agurkai, bet ir naminio sultinio buljonetė, raugintos morkos ir sūdytos citrinos.
Žurnale šį kartą labai…
Pasinerkite į aistringą, veržlų ir netikėtumų kupiną kulinarijos vandenyną su naujuoju „Verdu ir kepu". Kultinis maistas – picos, falafeliai, humusas, sparneliai užkariavo visą pasaulį, tad kartu būkite nugalėtojai ir jūs! Mes laužome stereotipus ir gaminame žalios, raudonos ir juodos spalvų picas – ar jūs pasiruošę naujam nuotykiui? Pažvelkite į atsargas nauju kampu – tai ne tik marinuoti agurkai, bet ir naminio sultinio buljonetė, raugintos morkos ir sūdytos citrinos.
Žurnale šį kartą labai daug svečių – nuostabių, puikių, įdomių. Patarimai, ką turėtų valgyti mokyklinukas namie ir ką pasiimti su savimi į mokyklą, kad maistas būtų naudingas ir gardus – iš gydytojos dietologės, trijų vaikų mamos Kristinos Jasmontienės lūpų. Kursime veganiškus patiekalus kartu su Pauliumi Janušu, įdarysime mėsą ir žuvį kartu su Honorata Lyndo ir nukeliausime į Elzasą kartu su Thomu Teitenu.
Žymusis mados kritikas Aleksandras Vasiljevas papasakos, kodėl tam, kad pagamintume gardų gaidį vyne, turime paimti dvi vištas. Desertui paruošėme jums ugningųjų krembriulė ir pakviesime į pasimatymą su kriauše.
Pasinerkite į aistringą, veržlų ir netikėtumų kupiną kulinarijos vandenyną su naujuoju „Verdu ir kepu". Kultinis maistas – picos, falafeliai, humusas, sparneliai užkariavo visą pasaulį, tad kartu būkite nugalėtojai ir jūs! Mes laužome stereotipus ir gaminame žalios, raudonos ir juodos spalvų picas – ar jūs pasiruošę naujam nuotykiui? Pažvelkite į atsargas nauju kampu – tai ne tik marinuoti agurkai, bet ir naminio sultinio buljonetė, raugintos morkos ir sūdytos citrinos.
Žurnale šį kartą labai daug svečių – nuostabių, puikių, įdomių. Patarimai, ką turėtų valgyti mokyklinukas namie ir ką pasiimti su savimi į mokyklą, kad maistas būtų naudingas ir gardus – iš gydytojos dietologės, trijų vaikų mamos Kristinos Jasmontienės lūpų. Kursime veganiškus patiekalus kartu su Pauliumi Janušu, įdarysime mėsą ir žuvį kartu su Honorata Lyndo ir nukeliausime į Elzasą kartu su Thomu Teitenu.
Žymusis mados kritikas Aleksandras Vasiljevas papasakos, kodėl tam, kad pagamintume gardų gaidį vyne, turime paimti dvi vištas. Desertui paruošėme jums ugningųjų krembriulė ir pakviesime į pasimatymą su kriauše.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
5 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai