Verdu ir kepu. Nr.11
Verdu ir kepu. Nr.11
5
  • Išparduota
Pasinerkite į aistringą, veržlų ir netikėtumų kupiną kulinarijos vandenyną su naujuoju „Verdu ir kepu". Kultinis maistas – picos, falafeliai, humusas, sparneliai užkariavo visą pasaulį, tad kartu būkite nugalėtojai ir jūs! Mes laužome stereotipus ir gaminame žalios, raudonos ir juodos spalvų picas – ar jūs pasiruošę naujam nuotykiui? Pažvelkite į atsargas nauju kampu – tai ne tik marinuoti agurkai, bet ir naminio sultinio buljonetė, raugintos morkos ir sūdytos citrinos. Žurnale šį kartą labai…
0

Verdu ir kepu. Nr.11 | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Pasinerkite į aistringą, veržlų ir netikėtumų kupiną kulinarijos vandenyną su naujuoju „Verdu ir kepu". Kultinis maistas – picos, falafeliai, humusas, sparneliai užkariavo visą pasaulį, tad kartu būkite nugalėtojai ir jūs! Mes laužome stereotipus ir gaminame žalios, raudonos ir juodos spalvų picas – ar jūs pasiruošę naujam nuotykiui? Pažvelkite į atsargas nauju kampu – tai ne tik marinuoti agurkai, bet ir naminio sultinio buljonetė, raugintos morkos ir sūdytos citrinos.

Žurnale šį kartą labai daug svečių – nuostabių, puikių, įdomių. Patarimai, ką turėtų valgyti mokyklinukas namie ir ką pasiimti su savimi į mokyklą, kad maistas būtų naudingas ir gardus – iš gydytojos dietologės, trijų vaikų mamos Kristinos Jasmontienės lūpų. Kursime veganiškus patiekalus kartu su Pauliumi Janušu, įdarysime mėsą ir žuvį kartu su Honorata Lyndo ir nukeliausime į Elzasą kartu su Thomu Teitenu.

Žymusis mados kritikas Aleksandras Vasiljevas papasakos, kodėl tam, kad pagamintume gardų gaidį vyne, turime paimti dvi vištas. Desertui paruošėme jums ugningųjų krembriulė ir pakviesime į pasimatymą su kriauše.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Pasinerkite į aistringą, veržlų ir netikėtumų kupiną kulinarijos vandenyną su naujuoju „Verdu ir kepu". Kultinis maistas – picos, falafeliai, humusas, sparneliai užkariavo visą pasaulį, tad kartu būkite nugalėtojai ir jūs! Mes laužome stereotipus ir gaminame žalios, raudonos ir juodos spalvų picas – ar jūs pasiruošę naujam nuotykiui? Pažvelkite į atsargas nauju kampu – tai ne tik marinuoti agurkai, bet ir naminio sultinio buljonetė, raugintos morkos ir sūdytos citrinos.

Žurnale šį kartą labai daug svečių – nuostabių, puikių, įdomių. Patarimai, ką turėtų valgyti mokyklinukas namie ir ką pasiimti su savimi į mokyklą, kad maistas būtų naudingas ir gardus – iš gydytojos dietologės, trijų vaikų mamos Kristinos Jasmontienės lūpų. Kursime veganiškus patiekalus kartu su Pauliumi Janušu, įdarysime mėsą ir žuvį kartu su Honorata Lyndo ir nukeliausime į Elzasą kartu su Thomu Teitenu.

Žymusis mados kritikas Aleksandras Vasiljevas papasakos, kodėl tam, kad pagamintume gardų gaidį vyne, turime paimti dvi vištas. Desertui paruošėme jums ugningųjų krembriulė ir pakviesime į pasimatymą su kriauše.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
5 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Gaukite 5% nuolaidą