Atsiliepimai
Aprašymas
Smagus, vasariškas, gaivus, nuotaikingas, gardus ir spalvingas – būtent toks yra naujasis „Verdu ir kepu" numeris. Su daugybe nuostabių svečių – ši kartą mūsų komanda ypač gausi. Žaliai ir žaliavalgiškai jus sveikins mūsų rubrikos veganams redaktorė Vilija Poškevičiūtė-Wengelė, racionaliais maisto gaminimo būdais pasidalys Vilma Jonauskė, apie brunch'o subtilybes papasakos mūsų nuostabioji šefė Honorata Lyndo, dešrainiams ir mėsainiams mes iššūkį šefas Paulius Janušas. Į linksmą ir truputį romantišką pikniką kvies vos trylikametė talentinga kulinarė Estela Stumbraitė, kaip suteikti vasarišką nuotaiką patiekalams ir gėrimams patars žurnalo meno vadovas Alfas Ivanauskas, o prie rožėmis kloto desertų stalo pakvies žurnalo vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič. Išsiaiškinsime Simonos Burbaitės maisto nuodėmes, geriausia Lietuvoje šampano ekspertė Jolanta Smičienė papasakos apie vynų vertinimo proceso užkulisius, o rašytoja ir žurnalistė Jolanta Vitkutė pasidalys savo meile Meksikai. Ir, be abejonės, daugybė išbandytų be galo gardžių ir paprastai pagaminamų patiekalų receptų. Vienaragio tortas ir absoliučiai instagraminis bei keičiantis spalvą magiškas gėrimas, dekonstruotos salotos ir visų vaivorykštės spalvų valgiaraštis, visos vasaros spalvos ir truputis magijos – tai tik dalis to, ką pamatysite žurnale. Tad kviečiame jus kartu su mumis pasinerti į spalvingą vėsą!
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Virginijus.
Pardavėjo reitingas: 100%
Smagus, vasariškas, gaivus, nuotaikingas, gardus ir spalvingas – būtent toks yra naujasis „Verdu ir kepu" numeris. Su daugybe nuostabių svečių – ši kartą mūsų komanda ypač gausi. Žaliai ir žaliavalgiškai jus sveikins mūsų rubrikos veganams redaktorė Vilija Poškevičiūtė-Wengelė, racionaliais maisto gaminimo būdais pasidalys Vilma Jonauskė, apie brunch'o subtilybes papasakos mūsų nuostabioji šefė Honorata Lyndo, dešrainiams ir mėsainiams mes iššūkį šefas Paulius Janušas. Į linksmą ir truputį romantišką pikniką kvies vos trylikametė talentinga kulinarė Estela Stumbraitė, kaip suteikti vasarišką nuotaiką patiekalams ir gėrimams patars žurnalo meno vadovas Alfas Ivanauskas, o prie rožėmis kloto desertų stalo pakvies žurnalo vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič. Išsiaiškinsime Simonos Burbaitės maisto nuodėmes, geriausia Lietuvoje šampano ekspertė Jolanta Smičienė papasakos apie vynų vertinimo proceso užkulisius, o rašytoja ir žurnalistė Jolanta Vitkutė pasidalys savo meile Meksikai. Ir, be abejonės, daugybė išbandytų be galo gardžių ir paprastai pagaminamų patiekalų receptų. Vienaragio tortas ir absoliučiai instagraminis bei keičiantis spalvą magiškas gėrimas, dekonstruotos salotos ir visų vaivorykštės spalvų valgiaraštis, visos vasaros spalvos ir truputis magijos – tai tik dalis to, ką pamatysite žurnale. Tad kviečiame jus kartu su mumis pasinerti į spalvingą vėsą!
Atsiliepimai