Storytelling. Pasakojimo meistrystė: „Washington Post“ bestseleris, skirtas...
Kaina internetu:
8,09 €
Kaina paskirstymo punkte: 16,19
€ ?
Sutaupai: 8,10 €
(50%)
Prekių kiekis ribotas.
Verdu ir kepu. Nr. 16 |
|||
|
|||
Išparduota. |
|||
Leidėjas: UAB „Virtuvės mitų griovėjai“ Išleista: 2018 Puslapiai: 122 Prekės kodas: 2200100743342 Versijos kodas: PT. Formatas: 21 x 29 cm, minkšti viršeliai Kalba: Lietuvių |
|
||
Atsinaujinusiame rudeniu kvepiančiame žurnale vis dėlto bandėme sustabdyti gražiausias vasaros akimirkas, bet kartu ir gėrėjomės dosniomis rudens dovanomis. Ei, kokia čia dovana – bulvė? Nesveika, nemadinga... Argi? – klausiame mes. Juk dažnai taip būna, kad aršiausi priešininkai patyliukais daro būtent tai, ką kritikuoja. Toks retorinis klausimas – kiek bulvių kritikų iš tikrųjų nevalgo bulvių? Tikriausiai labai mažai., kiti slėpdami tai daro. Mes neturime, ko slėpti, nusimetėme drabužius ir rodome tikrą, neišgalvotą maistą. Prekybos centrų mišrainių testas, Naglio Bieranco maisto nuodėmių išpažintis, daugybė bulvių patiekalų. Bet taip pat tramdome ir labai sėkmingai baklažaną, rengiame obuolių bei kriaušių dvikovą ir atskleidžiame intymias tartų paslaptis. O pakeliui gaminame pusryčius, pietus, vakarienes, priimame svečius – tiesiog gyvename tikrą gyvenimą. Kas su mumis?
Jau skaitėte? Pasidalinkite savo mintimis apie šią knygą.
![]() |
![]() |
![]() |
Play, cook, kiss: culinary tricks Išparduota. |
Kaina internetu: Turime sandėlyje. |
Išparduota. |