Atsiliepimai
Aprašymas
Britas virtuvės šefas Hugh Fearnley-Whittingstallas (Hju Fernlis-Vitingstolas) yra keliasdešimties kulinarinių knygų autorius. Jau daugiau nei penkiolika metų Channel 4 televizijoje jis veda autorines laidas apie maistą, o britų nacionaliniame dienraštyje The Guardian rašo skiltį apie maisto gaminimą. Hugh apdovanotas Glenfiddich Food & Drink prizu, jam įteikti net keli vyno žinovo, gurmano André Simono memorialinio fondo apdovanojimai už geriausią metų kulinarinę knygą.
Autorius su šeima gyvena Devone, šalia River Kotedžo - čia jis įkūrė restoranų tinklą, keletą virėjų mokyklų, veda maisto gaminimo kursus ir organizuoja renginius, taip pat aktyviai skatina vietinę sezoninę žemdirbystę.
„Puiki knyga ir puikūs receptai pristigusiems fantazijos ir idėjų gaminant be mėsos namie."
Virtuvės meistras, vienas žinomiausių Lietuvos virėjų Linas Samėnas
„Pirmas sunkumas, su kuriuo susiduria nusprendusieji išbandyti vegetarizmą, yra klausimas - ką valgo vegetarai? Neabejoju, kad knyga „Vegetariški patiekalai kiekvieną dieną" atsakys į šį klausimą ir taps jūsų vedle į sveikesnį gyvenimą."
Vegetarų asociacijos prezidentė, TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė
„Vegetariška mityba domiuosi daugiau nei dešimtį metų. Tačiau šie įvairūs patiekalai mane itin sužavėjo savo paprastumu. Juos galėtų pasigaminti net vaikai. Rekomenduoju šią knygą - receptus tikrai verta išmėginti."
Ajurvedos centro SPA SHANTI vadovė, vegetariškos mitybos lektorė ir konsultantė Eglė Kauneckienė
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Inaa.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dangira.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas RamintaG.
Britas virtuvės šefas Hugh Fearnley-Whittingstallas (Hju Fernlis-Vitingstolas) yra keliasdešimties kulinarinių knygų autorius. Jau daugiau nei penkiolika metų Channel 4 televizijoje jis veda autorines laidas apie maistą, o britų nacionaliniame dienraštyje The Guardian rašo skiltį apie maisto gaminimą. Hugh apdovanotas Glenfiddich Food & Drink prizu, jam įteikti net keli vyno žinovo, gurmano André Simono memorialinio fondo apdovanojimai už geriausią metų kulinarinę knygą.
Autorius su šeima gyvena Devone, šalia River Kotedžo - čia jis įkūrė restoranų tinklą, keletą virėjų mokyklų, veda maisto gaminimo kursus ir organizuoja renginius, taip pat aktyviai skatina vietinę sezoninę žemdirbystę.
„Puiki knyga ir puikūs receptai pristigusiems fantazijos ir idėjų gaminant be mėsos namie."
Virtuvės meistras, vienas žinomiausių Lietuvos virėjų Linas Samėnas
„Pirmas sunkumas, su kuriuo susiduria nusprendusieji išbandyti vegetarizmą, yra klausimas - ką valgo vegetarai? Neabejoju, kad knyga „Vegetariški patiekalai kiekvieną dieną" atsakys į šį klausimą ir taps jūsų vedle į sveikesnį gyvenimą."
Vegetarų asociacijos prezidentė, TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė
„Vegetariška mityba domiuosi daugiau nei dešimtį metų. Tačiau šie įvairūs patiekalai mane itin sužavėjo savo paprastumu. Juos galėtų pasigaminti net vaikai. Rekomenduoju šią knygą - receptus tikrai verta išmėginti."
Ajurvedos centro SPA SHANTI vadovė, vegetariškos mitybos lektorė ir konsultantė Eglė Kauneckienė
Atsiliepimai
Yra gerų idėjų, bet jaučiasi kad tai ne LT rašyta knyga - padažai, daržovės vardinamos pagal veisles (pvz. naudojama tam tikra bulvių ar svogūnų veislė ir pan.) - šitas ne itin patiko