Atsiliepimai
Aprašymas
Remiantis vaisių, uogų bei daržovių cheminės sudėties ir perdirbimo tyrimų duomenimis, patirtimi ir naujausia literatūra, knygoje aprašoma, kokia žaliava tinka įvairiam perdirbimui ir laikymui, perdirbimo būdai ir taisyklės, nurodoma, kokių indų, įrankių, medžiagų reikia konservavimui. Be to, pateikiama kompotų, sulčių, uogienių ir kitų konservų gamybos receptų.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas avivalit.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Jonina.
Pardavėjo reitingas: 98%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Pandla.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Jonina.
Pardavėjo reitingas: 98%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Erika..
Pardavėjo reitingas: 96%
Remiantis vaisių, uogų bei daržovių cheminės sudėties ir perdirbimo tyrimų duomenimis, patirtimi ir naujausia literatūra, knygoje aprašoma, kokia žaliava tinka įvairiam perdirbimui ir laikymui, perdirbimo būdai ir taisyklės, nurodoma, kokių indų, įrankių, medžiagų reikia konservavimui. Be to, pateikiama kompotų, sulčių, uogienių ir kitų konservų gamybos receptų.
Atsiliepimai