Atsiliepimai
Aprašymas
Vakarėliai neįsivaizduojami be užkandžių. Nieko nuostabaus, juk jie tinka įvairioms progoms – ir paprastoms, ir iškilmingoms, ir šventinėms. Užkandžiai ir užkandėlės sparčiai populiarėja. Pamatei, paėmei ir įsidėjai į burną suktinuką, vėrinuką, sumuštinuką ar pyragėlį.
Estetiškas užkandžių ir užkandėlių patiekimas traukte traukia akį ir sukelia skonio pojūtį. Užkandžiai ne tik gražiai atrodo, bet ir teikia malonumą valgant. Vien pažvelgus į šiuos skanėstus, kaupiasi seilės. Užkandžiams, papuoštiems majonezo kauburėliais, kokteiliniais pomidorais, alyvuogių griežinėliais ar šviežiomis žolelėmis, yra sunku atsispirti. Pikantiškų žolelių paštetas, traškūs daržovių vėrinukai su kvapiais padažais ar sumuštinukai su lašiša yra nekaloringi, skanūs ir nekenkia figūrai.v
Užkandžius sudėkite į didelius padėklus. Padėklai gali būti porcelianiniai, stikliniai, metaliniai arba sidabriniai, jei proga ypatinga. Taip pat tinka medinės ar virtuvinės lentelės, viskas priklauso nuo progos. Padėklus galite papuošti servetėlėmis, popieriniais padėkliukais, salotų lapais, žolelių puokštelėmis arba šviežiais valgomais žiedais: nasturtomis, saulutėmis ir rožių žiedlapiais.
Gražiai atrodo, kai į padėklą sudedamos kelios užkandžių rūšys - atokiau viena nuo kitos. Tai paįvairina padėklo turinį, puošnūs sluoksniuoti sumuštinukai, vėrinukai arba tortukai sužadina apetitą.
Knygoje „Užkandžiai, užkandėlės ir padažai“ Jūs rasite įvairiausių receptų, kuriuos galėsite išbandyti ruošdami užkandžius įvairioms progoms. Linkime Jums sėkmės!
Vakarėliai neįsivaizduojami be užkandžių. Nieko nuostabaus, juk jie tinka įvairioms progoms – ir paprastoms, ir iškilmingoms, ir šventinėms. Užkandžiai ir užkandėlės sparčiai populiarėja. Pamatei, paėmei ir įsidėjai į burną suktinuką, vėrinuką, sumuštinuką ar pyragėlį.
Estetiškas užkandžių ir užkandėlių patiekimas traukte traukia akį ir sukelia skonio pojūtį. Užkandžiai ne tik gražiai atrodo, bet ir teikia malonumą valgant. Vien pažvelgus į šiuos skanėstus, kaupiasi seilės. Užkandžiams, papuoštiems majonezo kauburėliais, kokteiliniais pomidorais, alyvuogių griežinėliais ar šviežiomis žolelėmis, yra sunku atsispirti. Pikantiškų žolelių paštetas, traškūs daržovių vėrinukai su kvapiais padažais ar sumuštinukai su lašiša yra nekaloringi, skanūs ir nekenkia figūrai.v
Užkandžius sudėkite į didelius padėklus. Padėklai gali būti porcelianiniai, stikliniai, metaliniai arba sidabriniai, jei proga ypatinga. Taip pat tinka medinės ar virtuvinės lentelės, viskas priklauso nuo progos. Padėklus galite papuošti servetėlėmis, popieriniais padėkliukais, salotų lapais, žolelių puokštelėmis arba šviežiais valgomais žiedais: nasturtomis, saulutėmis ir rožių žiedlapiais.
Gražiai atrodo, kai į padėklą sudedamos kelios užkandžių rūšys - atokiau viena nuo kitos. Tai paįvairina padėklo turinį, puošnūs sluoksniuoti sumuštinukai, vėrinukai arba tortukai sužadina apetitą.
Knygoje „Užkandžiai, užkandėlės ir padažai“ Jūs rasite įvairiausių receptų, kuriuos galėsite išbandyti ruošdami užkandžius įvairioms progoms. Linkime Jums sėkmės!
Atsiliepimai