Atsiliepimai
Aprašymas
Albumas vokiečių kalba „Tradiciniai lietuvių valgiai“, kurį 1998 m. sudarė ir šiemet stipriai papildė Kulinarinio paveldo fondo direktorė ir etnologė Birutė Imbrasienė.
Leidinyje pristatoma daugiau nei 300 įvairių tradicinių valgių receptų, surinktų iš skirtingų Lietuvos regionų. Tai ne tik šiandien mėgstami tradiciniai lietuvių patiekalai, bet ir visiškai pamiršti receptai, kuriuos mūsų močiutės ir mamos perduodavusios kitai kartai iš lūpų į lūpas.
Ar esate ragavę kanapių pieno? Ar žinote, kokiu paros metu valgomi duonkukuliai? Ši gražiai ir moderniai išleista knyga verta patyrinėti ne tik lietuviams, bet ir padovanoti svečiams iš užsienio ar įsimesti kaip dovaną važiuojant į svečias šalis.
Albumas vokiečių kalba „Tradiciniai lietuvių valgiai“, kurį 1998 m. sudarė ir šiemet stipriai papildė Kulinarinio paveldo fondo direktorė ir etnologė Birutė Imbrasienė.
Leidinyje pristatoma daugiau nei 300 įvairių tradicinių valgių receptų, surinktų iš skirtingų Lietuvos regionų. Tai ne tik šiandien mėgstami tradiciniai lietuvių patiekalai, bet ir visiškai pamiršti receptai, kuriuos mūsų močiutės ir mamos perduodavusios kitai kartai iš lūpų į lūpas.
Ar esate ragavę kanapių pieno? Ar žinote, kokiu paros metu valgomi duonkukuliai? Ši gražiai ir moderniai išleista knyga verta patyrinėti ne tik lietuviams, bet ir padovanoti svečiams iš užsienio ar įsimesti kaip dovaną važiuojant į svečias šalis.
Atsiliepimai